Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι.Ν. ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι.Ν. ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Ιανουάριος 3, 2018 2:37 μμ A+ / A-

ΜΕ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι.Ν. ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

“Καλή Χρονιά Καλλιθέα”

ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ 2018

 ΤΟ ΠΡΩΙ της Πρωτοχρονιάς – προχθές Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018 – και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων, παρουσία του Δημάρχου κ. Δημητρίου Κάρναβου, της εορταζούσης Αρχηγού της Αξιωματικής Αντι­πολι­τεύσεως του Δήμου Κας Βάσως Μαργαρίτη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, καθώς και πολλών εκπροσώπων φορέων της πόλης μας, η καθιερωμένη για την αρχή του νέου Έτους, Δοξολογία.

Μετά το πέρας και της Δοξολογίας, ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Κάρναβος και οι λοιποί επίσημοι, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές με πολλούς συνδη­μότες μας, αλλά και με κατοίκους της πόλης.

Ακολούθως ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από υψηλόβαθμα στελέχη της Διοική­σεώς του, μετέβησαν σε γνωστή καφετέρια, όπου απόλαυσαν μαζί και εν μέσω κλίματος χα­ράς και ευφορίας, τον πρωινό τους καφέ.

Χρόνια πολλά και του χρόνου.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι.Ν. ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Reviewed by on . ΜΕ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι.Ν. ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ "Καλή Χρονιά Καλλιθέα" ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ 2018  ΤΟ ΠΡΩΙ της Πρωτοχρονιάς - προχθές Δευ ΜΕ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ Ι.Ν. ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ "Καλή Χρονιά Καλλιθέα" ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ 2018  ΤΟ ΠΡΩΙ της Πρωτοχρονιάς - προχθές Δευ Rating: 0
scroll to top