Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ”

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ”

Ιανουάριος 29, 2018 12:08 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ”

Κοσμοπλημμύρα στο Δημοτικό Θέατρο

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Θέατρο της πόλης μας, αποδείχθηκε, για μία ακόμη φορά, πολύ μικρό για να χωρέσει τις εκατοντάδες των μελών, φίλων και υποστηρικτών της Δημοτικής Παράταξης “Η Καλλιθέα Αλλάζει”, της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Χθες το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018, στο Δημοτικό Θέατρο, λόγω της εορταστικής εκδήλωσης κοπής της Βασιλόπιτας της Δημοτικής Παράταξης, επικράτησε, κυριολεκτικά, το αδιαχώρητο, καθώς γέμισαν ασφυκτικά από κόσμο, όχι μόνο το Θέατρο και το Φουαγιέ, αλλά και ο περιβάλλοντας χώρος έξω απ’ αυτό, στη συμβολή των οδών Κρέμου & Φιλαρέτου.

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα εγκάρδιο, τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους για τον μικρό χώρο που – τελικά – επελέγη για την κοπή της Βασιλόπιτας, στον 19λεπτο περίπου χαιρετισμό που τους απηύθυνε, αναφέρθηκε αναλυτικά, στα κοινωνικά μέτρα που έχουν παρθεί από τη Διοίκησή του για την στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συνδημοτών μας, καθώς και των αστέγων, για τα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στην περιοχή των Τζιτζιφιών ώστε να αποφευχθούν τα ίδια δυσάρεστα φαινόμενα που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Μάνδρα Αττικής, στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στον τομέα Καθαριότητας, αλλά και σε πολλά άλλα που πραγματοποίησε η Διοίκησή του κατά τα τελευταία 3 χρόνια που ο ίδιος βρίσκεται στον Δημαρχιακό θώκο.

Ολόκληρη την ομιλία του κ. Δημάρχου, μπορείτε να την δείτε παρακάτω, αλλά και στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, κατά τον χαιρετισμό του.

Πριν από τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, βραβεύθηκαν για την κοινωνική προσφορά τους, δύο συνδημότες μας, ενώ την Βασιλόπιτα ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Κλάδης, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, καθώς και ο Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάρκος, από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Παραβρέθηκαν, μεταξύ πολλών επισήμων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης, το σύνολο των Αντιδημάρχων, όπως και σχεδόν το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κυριόπουλος, οι πρώην Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μαρία Σταμούλη και Νίκος Παπαθανάσης, η Δημοτική Σύμβουλος Νέας Σμύρνης και Πρόεδρος Κοινωνικής Προστασίας Κα Δήμητρα Νάνου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, Εκπρόσωποι Τοπικών Οργανώσεων, πληθώρα Προέδρων και Εκπροσώπων Αθλητικών Σωματείων και Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης μας, καθώς και πραγματικά εντυπωσιακό σε μέγεθος πλήθος φίλων, μελών, αλλά και υποστηρικτών της Δημοτικής Παράταξης “Η Καλλιθέα Αλλάζει”.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ” Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ" Κοσμοπλημμύρα στο Δημοτικό Θέατρο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Θέατρο της πόλης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ" Κοσμοπλημμύρα στο Δημοτικό Θέατρο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Θέατρο της πόλης Rating: 0
scroll to top