Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιανουάριος 14, 2018 12:21 πμ A+ / A-

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκφράσεις συλλυπητηρίων και συμπαράστασης

ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την χθεσινή, πλέον, τραγωδία που διαδραματίστηκε στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Τζιτζιφιών, μας εστάλησαν οι ακόλουθες δηλώσεις:

** Από τη Δημοτική Παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας», της οποίας Επικεφαλής είναι η Κα Βάσω Μαργαρίτη:

«ΕΝΑ ΟΔΥΝΗΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ Για την Ενορία του Ιερού Ναού των Αγ. Αποστόλων στις Τζιτζιφιές, αλλά και για την Πόλη μας.

Βαθειά η οδύνη για την απώλεια ανθρώπων από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην Στέγη Πρόνοιας Γερόντων του Ιερού Ναού των Αγ. Αποστόλων.
Η Παράταξή μας, συμμεριζόμενη τα συναισθήματα όλων αυτών που τόσα χρόνια ανιδιοτελώς προσφέρουν την στήριξή τους στην Στέγη και ιδιαίτερα στον Πατέρα Δημήτριο Καρβούνη, στους συνεργάτες του, στους συγγενείς και στους ίδιους τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται εκεί, εκφράζει τα Θερμά της Συλλυπητήρια.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θα είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο».

** Από τον Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλο:

«ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

Ανυπόκριτη και βαθειά οδύνη προκαλεί η τραγική απώλεια ανθρώπων στην πυρκαγιά που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Στέγη Προνοίας Γερόντων του Ι. Ν. των Αγίων Αποστόλων. Αυτό το συναίσθημα είναι ασφαλώς εντονότερο σε όσους επί πολλά χρόνια εργάζονται ανιδιοτελώς για τη στήριξη της Στέγης. Η συμπαράστασή μας περιβάλλει τον π. Δημήτριο, τους συνεργάτες του, τους ανθρώπους που φιλοξενούνται εκεί. Σ’ αυτή τη μεγάλη δοκιμασία πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Και με τον ίδιο τρόπο να εργαστούμε για την ανασύνταξη της Στέγης και την κοινωνική αλληλεγγύη στην Καλλιθέα».

** Από τον Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρο Λασκαρίδη:

«Μπροστά στο ανθρώπινο δράμα στεκόμαστε με θλίψη, δέος αλλά και περισυλλογή.

Αυτό που συνέβη σήμερα στα όρια του Δήμου μας, πρέπει να μας αφυπνίσει όλους: Τη διοίκηση του Δήμου, την ηγεσία της Εκκλησίας κι όλους τους πολίτες.

Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι ότι είναι επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας σύγχρονων κοινωνικών δομών, που θα θωρακίζουν τους αποδέκτες τους.

Το σήμερα και το αύριο δεν οικοδομούνται μόνο με φιλανθρωπίες αλλά – κυρίως – με στέρεες αποφάσεις για την κοινωνία και τους πολίτες της. Επιτέλους, οι προαναφερθέντες φορείς, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι απαραίτητο  να δράσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Για τους ανθρώπους που είναι μόνοι κι έχουν ανάγκη ειδικής φροντίδας, πρέπει ν’ ανοίξει ένα παράθυρο στο φως κι όχι να καταδικάζονται να ζουν και να κινδυνεύουν καθημερινά σε υπόγεια».

** Τέλος, από την Ένωση Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα (ΕΝ.Ε.Ο.Ν.) Καλλιθέας:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. Δύσκολες ώρες για Στέγη Πρόνοιας Γερόντων του Ιερού Ναού των Αγ. Αποστόλων Τζιτζιφιών.

Η ΕΝ.Ε.Ο.Ν Καλλιθέας εκφράζει τα Θερμά της Συλλυπητήρια σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια ανιδιοτελώς προσφέρουν στην Στέγη Γερόντων και ιδιαίτερα στον Πατέρα Δημήτριο Καρβούνη, καθώς και στις οικογένειες των φιλοξενούμενων και στους ίδιους τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται εκεί.
Η ΕΝ.Ε.Ο.Ν Καλλιθέας θα συνεχίσει να είναι δίπλα σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες με κάθε μέσον».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Reviewed by on . ΔΗΛΩΣΕΙΣ Εκφράσεις συλλυπητηρίων και συμπαράστασης ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την χθεσινή, πλέον, τραγωδία που διαδ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Εκφράσεις συλλυπητηρίων και συμπαράστασης ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την χθεσινή, πλέον, τραγωδία που διαδ Rating: 0
scroll to top