Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 27, 2018 9:01 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο πρώτος αγώνας της γυναικείας ομάδας!…

ΟΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕ 11-6

ΤΟΝ πρώτο της αγώνα, φιλικό φυσικά, έδωσε χθες το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2018, η γυναικεία ομάδα του Φοίνικα Καλλιθέας.

Στο ένα από τα δύο γηπεδάκια 5Χ5 στον Ηλεκτρικό Σταθμό Ταύρος/Ελευθέριος Βενιζέλος, οι νεαρές ποδοσφαιρίστριες έκαναν ντεμπούτο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους και αντιμετώπισαν την Αθηναϊκή Ένωση Αγίου Δημητρίου, η οποία μετέχει στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Οι παίκτριες του Λεωνίδα Λουπίδη – και παλαιότερα του Ευθύμη Κοτίτσα, ο οποίος εκτέλεσε χρέη διαιτητή – μπήκαν με περισσότερη όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν, μάλιστα, να προηγηθούν με 2-0 επί των αντιπάλων τους.

Ο όλος αγώνας είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και προσέλκυσε ικανοποιητικότατο αριθμό θεατών, οι οποίοι παρά το κρύο και την υγρασία που επικρατούσε στον όλο χώρο, παρέμειναν έως το τέλος του.

Οι παίκτριες της Αθλητικής Ένωσης Αγίου Δημητρίου, περισσότερο έτοιμες και περισσότερο έμπειρες, γρήγορα έφεραν το σκορ στα ίσα και στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα, εκμεταλλευόμενες απόλυτα και την φυσιολογική κούραση των Καλλιθεατισσών, κατάφεραν να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ και να κερδίσουν τελικά με 11-6.

Να αναφέρουμε εδώ, ότι τα τέρματα για τις παίκτριες του Φοίνικα Καλλιθέας σημείωσαν οι Μ. Ροζάκη (2), Μ. Παπάδη (2), Γ. Παπασυριοπούλου και Α. Κόλλια.

Το τέλος του αγώνα, βρήκε τις δύο ομάδες να αλληλοσυγχαίρονται και να βγάζουν πολλές κοινές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στις παίκτριες της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδας (που στον συγκεκριμένο αγώνα αγωνίστηκαν με τις, δικής τους επιλογής, ροζ εμφανίσεις) για την θετικότατη εμφάνισή τους, στον προπονητή, αλλά και στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος ακάθεκτος και αποφασιστικός, φροντίζει, όχι μόνο για τη σύσταση του γυναικείου τμήματος, αλλά και για τη συμμετοχή του στο επόμενο επίσημο Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

  

  

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο πρώτος αγώνας της γυναικείας ομάδας!... ΟΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕ 11-6 ΤΟΝ πρώτο της αγώνα, φ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο πρώτος αγώνας της γυναικείας ομάδας!... ΟΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕ 11-6 ΤΟΝ πρώτο της αγώνα, φ Rating: 0
scroll to top