Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑΛΙΑΚΟΥ

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑΛΙΑΚΟΥ

Ιανουάριος 27, 2018 11:51 μμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑΛΙΑΚΟΥ

Κοπή Βασιλόπιτας, με δώρα και βραβεύσεις!…

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

ΜΕ μεγάλη επιτυχία, αλλά και με επίσης μεγάλη ανταπόκριση, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2018, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλιακού.

Ο 1ος όροφος του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη», «πλημμύρισε» κυριολεκτικά από μαθήτριες. μαθητές, αλλά και από γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι παραβρέθηκαν μαζικά για να παρακολουθήσουν την όλη εκδήλωση.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε εγκάρδια η Κα Δέσποινα Ταλιακού, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε και τα ακόλουθα:

«Αγαπητοί γονείς και παιδιά.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση.

Σήμερα είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη γιατί φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια λειτουργίας του Ξενόγλωσσου Εκπαιδευτηρίου μας. Ενός σχολείου που οραματίστηκε η μητέρα μου Λίλη Ταλιακού το 1988 και έχω τη χαρά και την ευτυχία να συνεχίζω εγώ, μένοντας σταθερή στον ίδιο στόχο και όραμα της μητέρας μου, δηλαδή να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο ξενόγλωσσο σχολείο που συνεχώς ενημερώνεται για τις νέες εξελίξεις της εκπαίδευσης, που εκπαιδεύει τους καθηγητές του και εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους».

Αμέσως μετά, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η ιδρύτρια των Κέντρων, Κα Λίλη Ταλιακού, η οποία ευχαρίστησε θερμά όλους τους παριστάμενους για την ανταπόκρισή τους στην εορταστική εκδήλωση, ενώ ακολούθως, έγινε η απονομή των πτυχίων στους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες.

Μετά και το πέρας των απονομών, όλοι οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ειδικά διασκευασμένη θεατρική παράσταση του Λούις Κάρολ, Alice In Wonderland ή στα ελληνικά «Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων», με τον Άσπρο Λαγό, την κακιά Βασιλίσσα και την Αλίκη, να πρωταγωνιστούν.

Η όλη εκδήλωση «έκλεισε» με χορό και συμμετοχή των λιλιπούτειων μαθητών και μαθητριών, αλλά και με κλήρωση πολλών δώρων.

Ευχόμαστε ολόψυχα, πάντα επιτυχίες στους ιθύνοντες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ταλιακού.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑΛΙΑΚΟΥ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑΛΙΑΚΟΥ Κοπή Βασιλόπιτας, με δώρα και βραβεύσεις!... ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΜΕ μεγάλη επιτυχία, αλλά ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΑΛΙΑΚΟΥ Κοπή Βασιλόπιτας, με δώρα και βραβεύσεις!... ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» ΜΕ μεγάλη επιτυχία, αλλά Rating: 0
scroll to top