Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΛΕΥΡΗ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΛΕΥΡΗ

Δεκέμβριος 17, 2017 3:27 μμ A+ / A-

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΛΕΥΡΗ

Μαγευτική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΙΖΟΛΑ

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ από κόσμο, Αμφιθέατρο του Σχολικού Συγκροτήματος ΙΖΟΛΑ, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, σήμερα το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2017, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Σαλευρή.

Εκεί, οι υιοί Σαλευρή, ο Κώστας και ο Τάσος, άξιοι συνεχιστές του οράματος του αείμνηστου επιχειρηματία πατέρα τους και επί σειρά ετών Προέδρου της «γαλάζιας» ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας, της Π.Α.Ε Καλλιθέα, Νίκου Σαλευρή, μαζί με τη μητέρα τους Γεωργία, τους συνεργάτες τους και τους Εκπαιδευτικούς, ετοίμασαν και διοργάνωσαν μία καταπληκτική, μαγευτική καλύτερα, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, με πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες, τα αγόρια και τα κορίτσια από τα 5 συνολικά παραρτήματα (μαζί με το κεντρικό) του Εκπαιδευτικού Ομίλου, και από τις τάξεις bjunior, ajunior, prejunior, a regular, b regular, c regular και d regular, τα οποία τραγούδησαν, χόρεψαν, αλλά και απήγγειλαν ποιήματα στις γλώσσες που διδάσκονται (αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, γαλλικά και ρωσικά).

Η γιορτή έκλεισε, με απονομή Διπλωμάτων, ενώ την όλη παρουσίασή της, ανέλαβαν και διεκπεραίωσαν, με επιτυχία, οι κ.κ. Ειρήνη Παπαναστασίου και Γιάννης Νίκου.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι ανάμεσα στους πολυπληθείς παριστάμενους γονείς, κηδεμόνες και φίλους των πρωταγωνιστών και πρωταγωνιστριών, διακρίναμε και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ευάγγελο Ανδρεάδη.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΛΕΥΡΗ Reviewed by on . ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΛΕΥΡΗ Μαγευτική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΙΖΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ από κόσ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΛΕΥΡΗ Μαγευτική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΙΖΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ από κόσ Rating: 0
scroll to top