Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 16, 2017 2:27 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Χένσελ  και Γκρέτελ»

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ έργο των αδελφών Γκριμ, «Χένσελ και Γκρέτελ», σε σκηνοθεσία, κείμενο και αφήγηση της μοναδικής ηθοποιού Κάρμεν Ρουγγέρη, επέλεξαν φέτος οι ιθύνοντες τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας, για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

Το εξαίσιο θέατρο «Κιβωτός», στην οδό Πειραιώς 115, στο Γκάζι, «πλημμύρισε» από χαρούμενες παιδικές φωνές, σήμερα νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2017, εκεί όπου οι πρωταγωνίστριες και οι πρωταγωνιστές της παράστασης – όλοι τους μεγάλα ταλέντα – καθήλωσαν το πολυπληθές κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε, από σκηνής, η καταπληκτική ηθοποιός Κα Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία, αφού πρώτα έδωσε μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την παράσταση που επρόκειτο να παρακολουθήσουν, τόνισε ότι και η ίδια για πάρα πολλά χρόνια κατοικούσε στην Καλλιθέα.

Ακολούθως και για τις δύο επόμενες περίπου ώρες, τη «σκυτάλη» έλαβαν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί – τραγουδιστές: Αθηνά Δημητρακοπούλου, Ελένη Ζιώγα, Ιωάννης Κοντέλης, Εστέλλα Κοπάνου, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Ιουστίνα Ματσιάσεκ, Ίρις – Φιόνα Νικολάου και Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι με τις καταπληκτικές φωνές τους, ερμήνευσαν μοναδικά τους ρόλους τους και δίκαια, στο τέλος, απέσπασαν το «ζεστό» και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Τα παλιά χρόνια, ζούσαν σε ένα φτωχικό σπιτάκι μέσα στο δάσος, τα αδέλφια Χένσελ και Γκρέτελ, μαζί με τον μπαμπά τους Κυρ Πέτρο τον σκουπά και τη μαμά τους, που όλο φώναζε.

Ένα πρωινό, τα δύο μικρά παιδιά, παίζοντας, έκαναν μία αταξία (συγκεκριμένα έχυσαν το γάλα που είχε η μαμά τους φυλαγμένο για να τους φτιάξει ρυζόγαλο) και όταν η μαμά τους τα μάλωσε, αυτά έφυγαν για να μαζέψουν φράουλες στο δάσος.

Εκεί…

Μετά το πέρας της καταπληκτικής αυτής θεατρικής παιδικής παράστασης, τα μέλη του ιδιαίτερα δραστήριου Διοικητικού  Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας, μοίρασαν δωροεπιταγές στους εργαζόμενους και σοκολάτες και μπαλόνια σε όλα τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, από πλευράς της Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας, παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας κ. Νίκος Νικολακόπουλος, μαζί με τα μικρά παιδιά του.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Χένσελ  και Γκρέτελ» ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ έργο των αδελφών  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Χένσελ  και Γκρέτελ» ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ έργο των αδελφών  Rating: 0
scroll to top