Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 4, 2017 6:49 μμ A+ / A-

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πρόσκληση στην πρόληψη

ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, απευθύνουν προς κάθε ενδιαφερόμενο και κάθε ενδιαφερόμενη, οι Ιερείς του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Καλλιθέας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο Εστία Καλλιθέας, καθώς και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καλλιθέας.

Οι εξετάσεις, που αφορούν καρδιογράφημα, υπέρηχο θυρεοειδούς, μετρήσεις οξυγόνου αίματος, αρτηριακής πιέσεως, χοληστερίνης, σακχάρου και τριγλυκεριδίων, καθώς και εκτιμήσεις και συμβουλές από ειδικούς Ιατρούς (Καρδιολόγο & Ειδικό Χειρουργό Ενδοκρινών Αδένων), θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία που στεγάζεται η Εστία Καλλιθέας (Χαροκόπου 65, 1ος όροφος), το προσεχές Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Η “πρόσκληση στην πρόληψη”, διενεργείται υπό την αιγίδα και την ευγενή χορηγία του Ιάσιου Θεραπευτηρίου – Γενική Κλινική Καλλιθέας και της με σπουδές Ψυχολογίας, Κας Θεοτόκης (Τιτής) Ντολαπτσή.

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση στην πρόληψη ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για δωρεάν προληπτικές ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση στην πρόληψη ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για δωρεάν προληπτικές Rating: 0
scroll to top