Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 5, 2017 5:55 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η ΣΥΝΘΕΣΗ του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας, μετά τις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2017, έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος: ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΥΣΕΒΙΑ (ΒΟΥΛΑ).

Αντιπρόεδρος; ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Γενικός Γραμματέας: ΓΚΙΟΛΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Ειδικός Γραμματέας: ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΝΑΝΑ).

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΙΩΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.

ΜΕΛΟΣ: ΚΟΛΥΒΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

ΜΕΛΟΣ: ΚΑΡΑΛΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ.

Αναπληρωματικά Μέλη:

ΑΒΙΤΙΔΟΥ ΝΑΝΤΙΑ, ΜΙΝΤΖΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ), ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και δεσμεύεται να είναι στη διάθεση τους.

Η νέα Πρόεδρος της Ένωσης, Κα Βούλα Κοσμίδου, μετά την εκλογή της, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Μια νέα εποχή ξεκινά πλέον για την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας. Πάμε μπροστά με όραμα, στόχους και δράση.

Ως πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Ένωσής μας από συστάσεώς της, ως τρίτεκνη μητέρα και εκπαιδευτικός έχοντας εμπειρία σε συλλόγους γονέων αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα είμαι έτοιμη να προσφέρω, μέσω του θεσμικού ρόλου της Ένωσης, σ’ όλα τα σχολεία.

Αισθάνομαι βαθιά εκτίμηση και εμπιστοσύνη στα μέλη του νεοσύστατου ΔΣ. Θα βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους συλλόγους ενεργά για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει στο πλαίσιο της αρμοδιότητας της Ένωσης. Θα είμαστε διεκδικητικοί απέναντι στο κράτος και στο Δήμο. Παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο των παιδιών μας. Είμαι βέβαιη πως μέσα από την καλή συνεργασία των μελών του ΔΣ της Ένωσης με τους συλλόγους γονέων θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε.

Αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα.

Με εκτίμηση
Βούλα Κοσμίδου”.

Η νέα Πρόεδρος, Κα Βούλα Κοσμίδου.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Η ΣΥΝΘΕΣΗ του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγω ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Η ΣΥΝΘΕΣΗ του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγω Rating: 0
scroll to top