Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 4, 2017 5:30 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

ΣΤΟ “ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ”, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/12/2017

ΜΕ τη συμμετοχή του διάσημου  νεανικού συγκροτήματος REC, ο Δήμος Καλλιθέας, την προσεχή Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στην πλατεία Δαβάκη της πόλης μας, εκεί όπου θα φιλοξενείται και το “χωριό του Αϊ Βασίλη”, θα ανάψει το πάντα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, καθώς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, προσκαλούν όλους τους συνδημότες και όλες τις συνδημότισσες, μικρούς και μεγάλους, να παραστούν στην άκρως εορταστική αυτή βραδιά, που θα περιλαμβάνει, εκτός από τη συναυλία των REC, παιδική γιορτή με face painting, πυροτεχνήματα και πολλές – πολλές άλλες εκπλήξεις.

Να ενημερώσουμε εδώ τους αναγνώστες μας, ότι στην πλατεία Δαβάκη και καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, που φέτος θα διαρκέσουν  από την προσεχή Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, θα υπάρχουν πάμπολλα παιχνίδια (carousel, τραινάκι, τραμπολίνο, φουσκωτά, αλογάκια κ.α.), για τη διασκέδαση των λιλιπούτειων συνδημοτών μας – και όχι μόνο – άλλα με το συμβολικό αντίτιμο του ενός ευρώ και άλλα δωρεάν.

Παρακάτω, παρατίθεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, τόσο στην πλατεία Δαβάκη, όσο και σε άλλα σημεία της πόλης.

  

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ΣΤΟ "ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ", ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/12/2017 ΜΕ τη συμμετοχή του διάσημου  νεανικο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ΣΤΟ "ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ", ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/12/2017 ΜΕ τη συμμετοχή του διάσημου  νεανικο Rating: 0
scroll to top