Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 20, 2017 10:15 πμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μία νίκη και δύο ήττες!…

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΜΙΑ νίκη και δύο ισοπαλίες ήταν ο απολογισμός  για τον Αθλητικό Όμιλο Φοίνιξ Καλλιθέας, στους τρεις επίσημους αγώνες που έδωσαν τμήματά του για τα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο 16 & 17 Δεκεμβρίου 2017.

Συγκριμένα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2017, τον Γ.Σ Αμαρουσίου, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, από τον οποίο ηττήθηκαν με σκορ 2-1.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Φοίνικα, παρότι προηγήθηκαν με τέρμα που σημείωσε ο Σταμάτης Παππάς στο 29ο λεπτό, στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε οκτώ λεπτά (πρώτα στο 49΄ με τέρμα που σημείωσε ο Μαντόπουλος και ακολούθως στο 57′, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπίμπας), βρέθηκαν πίσω με 2-1, σκορ το οποίο διατηρήθηκε έως το τέλος του αγώνα.

Αγωνίστηκανοι ΜπίρηςΧαψήςΤσαπανίδηςΕρζουμπουλίδηςΑντωνίουΘωμαΐδης (87′ Γραμματικόπουλος), Λουπίδης (67′ Hoxhaj), ΔημόπουλοςΠαππάς (90′ Λέκκας), Κοτίτσας και Zivkovic, ενώ στον πάγκο έμειναν οι , Μαστρογιαννόπουλος και, Θεοδωρόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (12η), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν από τον πρωτοπόρο Π.Ο. Ψυχικού, στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, φιλοξένησαν, αργά το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου  2017, τον Α.Ο.H.  Χαραυγιακό στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, του οποίου επιβλήθηκαν με 1-0, με τέρμα που σημείωσε στο 20ό λεπτό της συνάντησης ο Πλοιαρχόπουλος.

Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα, αγωνίστηκαν οι Σάλιαρης, Prieti, Βαμβούκος, Αργυρίδης, Κεφαλωνίτης, Παπαδούλης, Θ. Αργυρόπουλος (23′ Σκανδάλης), Αναστασόπουλος, Γ. Αργυρόπουλος (12′ Κωνσταντινόπουλος), Tarja (50′ Τόλης) και Πλοιαρχόπουλος.

Δεν αγωνίστηκαν οι Μετήρτικας, Ταυσάνογλου και Κονδύλης.

Την επόμενη αγωνιστική (12η), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν από τον Γ.Σ. Καλλιθέας, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι  παίκτες του Κώστα Μπεκιάρη φιλοξενήθηκαν, το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2017, από τον Π.Α.Σ. Αθηνών 1966, στο γήπεδο Orion, από τον οποίο ηττήθηκαν με 2-1, με το μοναδικό τέρμα των Καλλιθεατών να σημειώνει ο Βλαντής στο 20ό λεπτό της συνάντησης).

Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα, οι αρχικοί εννέα ήταν οι Σαραντόπουλος, Βλαντής, Kuka, Qokaj, Κιττές, Κούτσιας, Μουτίδης, Βρεττός και Μιστρίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Γκοτζιάς, Duka, Τζώρτζης, Χατζηανδρέου και Κουτσοκολιάς.

Την επόμενη αγωνιστική (7η), οι μικροί «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενήσουν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

 

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη και δύο ήττες!… ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη και δύο ισοπαλίες ήταν ο α ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη και δύο ήττες!… ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη και δύο ισοπαλίες ήταν ο α Rating: 0
scroll to top