Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 11, 2017 1:58 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μία ήττα και μία ισοπαλία!…

ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΜΙΑ ήττα και μία ισοπαλία, ήταν τα αποτελέσματα του αγαπημένου μας Φοίνικα Καλλιθέας, προχθές Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, για τους επίσημους αγώνες που έδωσαν το ανδρικό, αλλά και το παμπαιδικό τμήμα του στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας, οι “πράσινοι” της πόλης μας φιλοξενήθηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017 στο γήπεδο Ρούφ, από τον Πανθησειακό, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 3-1.

Σε έναν αγώνα όπου οι Καλλιθεάτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό της συνάντησης, ο Σοφοκλής Συναδινός, για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Στο 45ο λεπτό της συνάντησης και ουσιαστικά στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, οι “πράσινοι” της πόλης μας κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, με τέρμα που σημείωσε ο Ευθύμης Κοτίτσας, ο οποίος με την επανέναρξη του 2ου ημιχρόνου (στο 47ο λεπτό), παραχώρησε τη θέση του στον (φιλότιμο μεν, ανέτοιμο δε) Λεωνίδα Λουπίδη, αποχωρώντας, για άλλη μία φορά, τραυματίας.

Στο 54ο λεπτό, ο Παναγιώτης Κραββαρίτης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ στο 86ο λεπτό, ο Κώστας Τσάβος, ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του Πανθησειακού.

Οι Καλλιθεάτες που αγωνίστηκαν, ήταν οι Τσόμπος, Χαψής, Μαξακούλης, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης, Αντωνίου, Θωμαΐδης, Δημόπουλος, Παππάς (47′ Λουπίδης), Hoxhaj (72′ Γραμματικόπουλος).

Στον πάγκο έμειναν οι Λέκκας, Μαστρογιαννόπουλος, Zivkovic και Μπίρης.

Την επόμενη αγωνιστική (11η), οι  “πράσινοι” της πόλης μας θα φιλοξενήσουν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Γ.Σ. Αμαρουσίου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Στον 2ο χρονικό αγώνα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017 και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα φιλοξενήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο Καισαριανής “Μ. Κρητικόπουλος”, από τον Γ.Σ. Καισαριανής, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Στο 35ο λεπτό της συνάντησης, ο Pupi των γηπεδούχων έδωσε προβάδισμα στο σκορ για την ομάδα του, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Παπαδούλης, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Με τους “πράσινους” αγωνίστηκαν οι Σάλιαρης, Τόλης (56′ Μετήρτικας), Σκανδάλης, Παπαδούλης, Κεφαλωνίτης, Βαμβούκος (43′ Prieti), Πλοιαρχόπουλος, Αναστασόπουλος, Γ. Αργυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (43′ Tarja) και Θ. Αργυρόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (10η), οι Καλλιθεάτες θα φιλοξενήσουν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Χαραυγιακό Α.Ο.Η..

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία ήττα και μία ισοπαλία!... ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ ήττα και μία ισοπαλία, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία ήττα και μία ισοπαλία!... ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ ήττα και μία ισοπαλία, Rating: 0
scroll to top