Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 3, 2017 8:56 μμ A+ / A-

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12/2017

 Γλυκόπικρη νίκη!…

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ νίκη σημείωσε, χθες το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2017, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, υποδέχθηκαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Απόλλωνα Περιστερίου, του οποίου επικράτησαν με 2-0.

Οι Καλλιθεάτες μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα 11 λεπτά της συνάντησης, είχαν, στην ουσία, «καθαρίσει» τον αγώνα, καθώς πρώτα στο 8ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Δημόπουλου και ακολούθως στο 11ο λεπτό με δυνατό πλασέ του Κώστα Αντωνίου, πήραν πολύ γρήγορα, ασφαλές προβάδισμα στο σκορ.

Στα υπόλοιπα 80 περίπου λεπτά του αγώνα, δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά καθόλου από τους αντιπάλους τους, που κατά γενική ομολογία, ήταν η πιο αδύναμη ομάδα που αντιμετώπισε η αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα κατά τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Το γρήγορο ως προς τη διαμόρφωσή του σκορ 2-0, έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ενός αγώνα που είχε γλυκόπικρη γεύση στους ποδοφαιριστές της Καλλιθεάτικης ομάδας, καθώς όταν πήγαν στα αποδυτήρια, τα οποία είναι πολύ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο και ουσιαστικά αφύλακτα, διαπίστωσαν ότι αυτά παραβιάστηκαν και ότι είχαν υποστεί κλοπή των προσωπικών τους αντικειμένων (κινητών και χρημάτων).

Θυμίζουμε ότι είναι το δεύτερο περιστατικό κλοπής μέσα στο 2017 που γίνεται στο συγκεκριμένο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, εκεί όπου την πρώτη φορά είχαν πέσει θύματα κλοπής διαιτητές αγώνα υποδομής, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, επίσης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Στο 78ο λεπτό της συνάντησης, αποβλήθηκε, με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Χρήστος Ιάκωβος, των γηπεδούχων.

Αγωνίστηκαν οι Τσόμπος, Χαψής, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης, Αντωνίου, Θωμαΐδης, Δημόπουλος, Παππάς (88’ Γραμματικόπουλος), Κοτίτσας (75’ Μαστρογιαννόπουλος), Hoxhaj (46’ Ιάκωβος).

Στον πάγκο έμειναν οι Zivkovic, Μπίρης, Λέκκας και Λουπίδης.

Την επόμενη αγωνιστική, οι «πράσινοι» της πόλης μας και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, θα φιλοξενηθούν από τον Πανθησειακό, στο γήπεδο Ρουφ.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Στους άλλους δύο αγώνες των τμημάτων του Φοίνικα Καλλιθέας, που συμμετείχαν στα επίσημα Πρωταθλήματα Ακαδημιών και Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, είχαμε μία ήττα και μία νίκη.

Συγκεκριμένα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι παίκτες του Κώστα Μπεκιάρη, φιλοξένησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου  2017, τον Γ.Σ. Αργυρούπολης στο γήπεδο της παραλίαας των Τζιτζιφιών, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Οι αρχικοί εννέα που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν οι Φλέγκας, Βλαντής, Kuka, Qokaj, Κιττές, Κούτσιας, Μουτίδης, Βρετός και Γκοτζιάς, ενώ αγωνίστηκαν και οι Duka, Μιστρίδης, Τζώρτζης, Χατζηανδρέου και Κουτσοκολιάς.

Την επόμενη αγωνιστική (6η), οι λιλιπούτειοι «πράσινοι» της πόλης μας, θα φιλοξενηθούν από τον Π.Α.Σ. Αθηνών 1966.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, φιλοξένησαν, χθες το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου  2017, τον Αθλητικό Σύλλογο Παπάγος στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, του οποίου επικράτησαν με το ευρύ 4-1.

Τα τέρματα των μικρών «πράσινων» της πόλης μας, σημείωσαν οι Παπαδούλης (στο 13ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι) και Κεφαλωνίτης (στο 6ο, στο 8ο και στο 10ο λεπτό).

Αγωνίστηκαν οι ΣάλιαρηςΜετήρτικας (38’ Αργυρίδης), Βαμβούκος (39’ Σκανδάλης), Παπαδούλης, Κεφαλωνίτης, Prieti, Θ. Αργυρόπουλος (54’ Tarja), Αναστασόπουλος, Γ. Αργυρόπουλος (51’ Τόλης), Κωνσταντινόπουλος και Πλοιαρχόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν  από τον  Γ.Σ. Καισαριανής.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12/2017  Γλυκόπικρη νίκη!... ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ νίκη ση ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 02/12/2017  Γλυκόπικρη νίκη!... ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ νίκη ση Rating: 0
scroll to top