Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Νοέμβριος 30, 2017 6:33 μμ A+ / A-

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Μάγεψαν οι δύο καλλιτέχνες

ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,  ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ

ΜΙΑ καταπληκτική Συναυλία Φωνητικής Μουσικής, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, όσοι παραβρέθηκαν, χθες το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου 2017, στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Εκεί, οι Δημοσθένης Φιστουρής και Μάριος Καζάς, “μάγεψαν” – ο πρώτος με τη φωνή του και ο δεύτερος με τη δεξιοτεχνία του στο πιάνο – τους παρευρισκομένους, ερμηνεύοντας και παίζοντας αντίστοιχα, τα παρακάτω διάσημα ξένα κλασικά κομμάτια: si dolce el tormento του Claudio Monteverdi, το Douce Dame Jolie του Guillaume de Machaut, το “Fernesta che Lucivi του GuillaumeLouis Cottrau, το Standchen του Franz Schubert, το Nocturne αρ. 20 σε Ντο δίεση ελάσ.” του Frederic Chopin, το Vaghissima sembianza” του Stefano Donaudy, το Te quiero morena του Jose Serrano, αλλά και το “Όμορφη Πόλη”, του αξεπέραστου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Για 40 περίπου λεπτά, το Αίθριο του κορυφαίου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου των Βαλκανίων και σίγουρα ένα εκ των καλυτέρων, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο όλο,  “πλημμύρισε” από μουσική και στο τέλος της όλης συναυλίας, δίκαια οι δύο πρωταγωνιστές καλλιτέχνες, εισέπραξαν το θερμό και συνεχές χειροκρότημα όλων όσων παραβρέθηκαν.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

  

 

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Reviewed by on . ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Μάγεψαν οι δύο καλλιτέχνες ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,  ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΜΙΑ καταπληκτική Συναυλία Φωνητικής Μ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Μάγεψαν οι δύο καλλιτέχνες ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ,  ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΟ ΑΙΘΡΙΟ ΜΙΑ καταπληκτική Συναυλία Φωνητικής Μ Rating: 0
scroll to top