Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Νοέμβριος 20, 2017 1:56 μμ A+ / A-

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Με πληθώρα συμμετοχών

ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ

ΜΕ ΤΗ συμμετοχή αντιπροσωπειών από πολλές χώρες της πρώην Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Καλυψώ” της πόλης μας, Φεστιβάλ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Ο περιβάλλοντας χώρος του Δημοτικού Κινηματογράφου, “πλημμύρισε” από κάθε λογής ιδιαίτερα καλαίσθητα αντικείμενα των χωρών που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, (εικόνες, πλεκτά, πίνακες ζωγραφικής, πλαστικά διακοσμητικά φυτά κ.α.), με τους πολυπληθείς παριστάμενους να συρρέουν στα κατάλληλα διαμορφωμένα περίπτερα, για να τα προμηθευτούν.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο Επικεφαλής της νέας Δημοτικής Παράταξης “Ελευθεριακή Λαϊκή Συμπαράταξη Καλλιθέας”, κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης, ενώ σύντομους χαιρετισμούς – τοποθετήσεις,  απηύθυναν επίσης, η Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Όλα για την Καλλιθέα μας”, Κα Βάσω Μαργαρίτη, ο Πρόεδρος της Ελληνο – Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Βίκτωρας Βασιλειάδης, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Dostoevsky, κ. Ανδρέας Ζαφείρης, καθώς και ο Γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος προσήλθε στο Φεστιβάλ με λίγη καθυστέρηση.

Αμέσως μετά, την… σκυτάλη έλαβαν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από τις χώρες που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, τα οποία προσέφεραν πλούσιο θέαμα και στο τέλος, καταχειροκροτήθηκαν από το σύνολο των παρευρισκομένων.

Ενδιάμεσα, έγινε και η βράβευση τριών αθλητών για πρόσφατες επιτυχίες που είχαν, από τον Χάλκινο Ολυμπιονίκη της Μόσχας στην πάλη, κ. Γεώργιο Χατζηιωαννίδη, καθώς και από τον Πρόεδρο της Ευρασιατικής Ένωσης και εκπρόσωπο της Πρεσβείας του Ουζμπεκιστάν, κ. Ξενοφώντα Λαμπράκη.

Στην καταπληκτική αυτή χθεσινοβραδινή εκδήλωση, παρέστησαν ακόμη, ο πατήρ Παναγιώτης, ο Πολιτευτής στην Β’ Περιφέρεια Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και Τομεάρχης του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κ. Φώτης Πεχλιβανίδης, η Πολιτευτής στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Κα Αικατερίνη Γλυκού, καθώς και αρκετοί Πρέσβεις και Εκπρόσωποι από Πρεσβείες χωρών της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ..

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Reviewed by on . ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Με πληθώρα συμμετοχών ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΜΕ ΤΗ συμμετοχή α ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Με πληθώρα συμμετοχών ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΜΕ ΤΗ συμμετοχή α Rating: 0
scroll to top