Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

Νοέμβριος 26, 2017 2:19 πμ A+ / A-

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ

Διήμερος Εορτασμός

ΜΕ ΤΟ «ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ»

ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ εορτασμό, τιμά, για μία ακόμη χρονιά, τον προστάτη των παιδιών Άγιο Στυλιανό, το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες, πλέον, στις 5 το απόγευμα, όπου στον μικρό Ναΐσκο του Αγίου Στυλιανού, που βρίσκεται εντός του χώρου του Π.Ε.Ν. και από την πλευρά της οδού Λυκούργου, πραγματοποιήθηκε Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Πρωτοπρεσβύτερου π. Ηλία Μαρκαντώνη από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Στον Εσπερινό προσήλθαν, με ευλάβεια και πίστη, δεκάδες συνδημότες μας κάθε ηλικίας και φύλου, όπου μετά το πέρας του, ο Πατέρας Ηλίας Μαρκαντώνης, αφού πρώτα αναφέρθηκε στο βίο του εορτάζοντα σήμερα Αγίου Στυλιανού, ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους συνδημότες μας και μη, να έχουν τη χάρη και την ευλογία του Αγίου.

Ακολούθως, όσοι από τους παρευρισκόμενους πιστούς ήθελαν, μπορούσαν να συμμετάσχουν στο «μικρό πανηγυράκι του Αγίου Στυλιανού», όπου στο κεντρικό κιόσκι του Νηπιοτροφείου ήταν διαθέσιμα πολλά είδη παιχνιδιών, δώρων, γλυκισμάτων και βιβλίων, σε ιδιαίτερα προσιτές μάλιστα τιμές.

Ανάμεσα στους δεκάδες πιστούς που προσήλθαν στον μικρό Ιερό Ναό και ακολούθως συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Νηπιοτροφείου, διακρίναμε την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη μας κ. Γεώργιο Κουτσογιάννη, τη Δημοτική Σύμβουλο Κα Νατάσα Αδαμοπούλου (η μικρή κόρη της οποίας, Αικατερίνη – Ραφαέλα, εόρταζε χθες και της ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα), τον Ιατρό, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παπαρούπα, την πρώην Δημοτική Σύμβουλο Κα Ελένη Κοντιζά, την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Κα Χαρίκλεια Ρώκα, τον γνωστό Καλλιθεάτη επιχειρηματία και υποψήφιο Μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Παναγιώτη Γκαϊδατζή, ενώ παρόντα ήταν και πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Το «μικρό πανηγυράκι του Αγίου Στυλιανού» συνεχίζεται και σήμερα, όπου, αφού πρώτα νωρίς το πρωί στις 07:00, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία, στη συνέχεια, από τις 10 το πρωί και έως τις 12 το μεσημέρι, θα λειτουργήσει Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, ενώ μέλη του 6ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καλλιθέας, θα διοργανώσουν ομαδικά παιχνίδια για μικρά παιδιά, στην αυλή του Νηπιοτροφείου.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Reviewed by on . ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Διήμερος Εορτασμός ΜΕ ΤΟ «ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ» ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ εορτασμό, τιμά, για μία ακόμη χρονιά, τον προστάτη των παιδιών  ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ Διήμερος Εορτασμός ΜΕ ΤΟ «ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ» ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΟ εορτασμό, τιμά, για μία ακόμη χρονιά, τον προστάτη των παιδιών  Rating: 0
scroll to top