Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

Νοέμβριος 28, 2017 4:24 μμ A+ / A-

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ

Κάτι πολύ ωραίο φαίνεται να ετοιμάζεται!…

ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ

ΚΑΤΙ το εντελώς ξεχωριστό, σε σύγκριση με παλαιότερες εποχές και σίγουρα πιο πρωτότυπο και πολύ πιο ωραίο, φαίνεται πως ετοιμάζεται στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, την πλατεία Δαβάκη, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς, αλλά και των Φώτων.

Αν κρίνουμε από το τρενάκι που έχει ήδη τοποθετηθεί, αλλά και από το υπό συναρμολόγηση carousel, όλα δείχνουν πως η Δημοτική μας Αρχή, κατά τη φετινή εορταστική περίοδο, είναι αποφασισμένη έτσι ώστε η ιστορική πλατεία της πόλης μας να αποκτήσει ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα από τις προηγούμενες χρονιές, άκρως εορταστικό, όπου ο όλος χώρος – πέρα από το πάντα όμορφο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που δεσπόζει με τα πολύχρωμα λαμπιόνια πάνω του – να συμπληρώνεται με ποικιλία ιδιαίτερα καλαίσθητων παιχνιδιών, που ως στόχο θα έχουν όλοι όσοι τoν επισκεφθούν, να αισθανθούν τις εορτές και να περάσουν ορισμένες ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Σίγουρα οι λιλιπούτειοι – και όχι μόνο – συνδημότες μας, θα έχουν την τιμητική τους, όταν τους επισκεφθεί και ο Άγιος Βασίλης.

  

 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ Reviewed by on . ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ Κάτι πολύ ωραίο φαίνεται να ετοιμάζεται!... ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΚΑΤΙ το εντελώς ξεχωριστό, σε σύγ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ Κάτι πολύ ωραίο φαίνεται να ετοιμάζεται!... ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΚΑΤΙ το εντελώς ξεχωριστό, σε σύγ Rating: 0
scroll to top