Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Νοέμβριος 17, 2017 1:16 μμ A+ / A-

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

«Ύστατο χαίρε» στον Σωτήρη Κανελλόπουλο

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ του κατοικία οδηγήθηκε, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 14 Νοεμβρίου 2017, ο Σωτήρης Κανελλόπουλος, ο πρ. Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμά­των, που απεβίωσε ξαφνικά, από έμφραγμα.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην κηδεία του χαρισματικού εκπαιδευτικού,  του λαμπρού επιστήμονα, του κοσμαγάπητου ανθρώπου και φίλου, του μεγάλου δάσκαλου και συνομιλητή, και συνάμα, του καταπληκτικού και ταλαντούχου συμπαίκτη στα κοινά παιχνίδια με τον εγγονό του.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στο Κοιμη­τήριο Μπραχαμίου, εκεί όπου τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του Γεωργία, τα παιδιά τους Χρήστος και Αλεξία, Αναστάσιος και Νάνσυ, καθώς και ο μικρός εγγονός Σωτήρης, που έχασε  τον λατρεμένο  του παππού, ενώ το «ύστατο χαίρε» έσπευσαν να πουν και άνθρωποι από τον χώρο της Εκπαίδευσης και του Αθλητισμού.

Το «παρών» έδωσε φυσικά, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σιβιτανιδείου Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων κ. Γεώργιο Κοτονιά,  όλο, σχεδόν, το  Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό της ιστορικής Σχολής της Καλλιθέας, που είχε την τύχη και την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά, να μιλήσει  και να συνεργαστεί παράλληλα, με ένα μεγάλο Εκπαιδευτικό, που τίμησε το λειτούργημά του, όσο λίγοι.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάζει τον αγαπημένο μας συνάδελφο και φίλο.

Ρεπορτάζ & φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Reviewed by on . ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ «Ύστατο χαίρε» στον Σωτήρη Κανελλόπουλο ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΓ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ «Ύστατο χαίρε» στον Σωτήρη Κανελλόπουλο ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΓ Rating: 0
scroll to top