Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Νοέμβριος 8, 2017 2:28 μμ A+ / A-

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

«Ζωγράφισέ μου ένα σπίτι»

ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΦΡΑΓΚΕΣΚΑΚΗ & ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΧΑ

«ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ μου ένα σπίτι. Κι αν δεν μπορείς να ζωγραφίσεις ένα σπίτι, δεν πειράζει. Ξέρεις να ζωγραφίζεις ένα δέντρο, ένα δάσος, ένα κολιμπρί.  Ένα μικρό δρομάκι, ένα τραπέζι, ποτάμι μπλε βαθύ…».

Το προσεχές Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:30 το πρωί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας  (Ανδρομάχης 86Α), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ζωγράφισέ μου ένα σπίτι», της συγγραφέως Χριστίνας Φραγκεσκάκη και της ζωγράφου Μαρίας Μπαχά, η οποία έχει κάνει και την εικονογράφησή του.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών και μέσα από πολύχρωμες εικόνες και κείμενα, τα μαθαίνει να διασκεδάζουν και να ζωγραφίζουν και να μην μένουν μελαγχολικά, όπως οι δύο μικρούλες στο εξώφυλλό του.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίαση αυτού του εξαιρετικού παιδικού βιβλίου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 210-9593518, Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, από 09:00 έως 14:00 και Τετάρτη και Παρασκευή, από 14:00 έως 20:00.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Reviewed by on . ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «Ζωγράφισέ μου ένα σπίτι» ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΦΡΑΓΚΕΣΚΑΚΗ & ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΧΑ «ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ μου ένα σπίτι. Κι αν δεν μπορείς να ζωγραφίσεις ένα σπίτι, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «Ζωγράφισέ μου ένα σπίτι» ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΦΡΑΓΚΕΣΚΑΚΗ & ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΧΑ «ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ μου ένα σπίτι. Κι αν δεν μπορείς να ζωγραφίσεις ένα σπίτι, Rating: 0
scroll to top