Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017

Νοέμβριος 2, 2017 8:23 μμ A+ / A-

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017

Έπεσε χθες η αυλαία του

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΕΠΕΣΕ, χθες το βράδυ της Τετάρτης 1 Νοεμβρίου 2017, η αυλαία του Μεσογειακού Φεστιβάλ Καλλιθέας 2017, με την πραγματοποίηση Συναυλίας Κλασικής Μουσικής.

Στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης  μας, τους αρκετούς συνδημότες μας που παραβρέθηκαν, καλωσόρισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Μανώλης Κωστάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την παρουσία τους, τόσο την Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, όσο και τον συνάδελφό του Αντιδήμαρχο της αδελφοποιημένης με την πόλη μας Φερράρα της Ιταλίας, κ. Άλντο Μοντονέρι.

Στα της εκδήλωσης τώρα, οι Κυρίες Μαρίτα Παπαρίζου (mezzosoprano και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ) και Μαρία Μητσοπούλου (soprano), για μία και πλέον ώρα, ερμήνευσαν αριστουργήματα μεγάλων συνθετών κλασικής μουσικής, ανέδειξαν το αστείρευτο ταλέντο τους, αλλά και μάγεψαν τους παριστάμενους, αποσπώντας, στο τέλος της Συναυλίας, το θερμό και συνεχές χειροκρότημά τους, δείγμα αναγνώρισης των καταπληκτικών ερμηνειών τους.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι  τη μουσική διεύθυνση της αυριανής Συναυλίας, είχε ο Αρχιμουσικός της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, κ. Ελευθέριος Καλκάνης.

Συγχαρητήρια αξίζουν προς όλους τους συντελεστές της χθεσινοβραδινής αυτής Συναυλίας.

  

  

  

  

  

  

 

 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017 Reviewed by on . ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017 Έπεσε χθες η αυλαία του ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΠΕΣΕ, χθες το βράδυ της Τετάρτης 1 Νοεμβ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017 Έπεσε χθες η αυλαία του ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΠΕΣΕ, χθες το βράδυ της Τετάρτης 1 Νοεμβ Rating: 0
scroll to top