Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ & ΑΜΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ & ΑΜΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Νοέμβριος 4, 2017 6:33 μμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ & ΑΜΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Τιμήσαν το κοινωνικό & ανθρωπιστικό έργο της Μπέττυς Λεωτσάκου

ΜΕ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ 1ο Κ.Δ.Α.Π. – Μ.Ε.Α. «ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ»

ΣΕ μια κατάμεστη αίθουσα, η οποία αποδείχθηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος του κόσμου που έδωσε το παρόν, θέλοντας να τιμήσει την αξέχαστη Πρόεδρο Μπέττυ Λεωτσάκου, το κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο της και τη σπουδαία προσφορά της στο χώρο της οπτικής αναπηρίας, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, η εκδήλωση για τη μετονομασία του 1ου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Μπέττυ Λεωτσάκου», που διοργάνωσε το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και η ΑΜΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

Οι μαθητές του Κέντρου της αφιέρωσαν το μουσικό τους πρόγραμμα σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, για να ακολουθήσουν χαιρετισμοί στο ίδιο κλίμα από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κα Θεανώ Φωτίου, τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Νικόλαο Μανιό, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας, Κα Άννα Γιαννάκου Πάσχου, την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής για θέματα πολιτών με αναπηρία, Κα Βιβή Τσαβαλιά, τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, κ. Ηλία Μαργιόλα, τον Διοικητή και Πρόεδρο Δ.Σ. του ΚΕΑΤ, κ. Μενέλαο Τσαούση, τον Διαχειριστή της ΑΜΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, κ. Ιωάννη Κρουστάλη, τους γονείς μαθητών του ΚΔΑΠ, κ. Βήχο και κ. Παπαπανάγου και φυσικά, τον πατέρα της αείμνηστης Μπέττυς, κ. Ιωάννη Λεωτσάκο.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Τυφλών, κ. Νικόλαος Γιαλούρης, εκπρόσωποι Φορέων, Οργανώσεων και Υπουργείων, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που χαιρέτησαν την εκδήλωση από μακριά, αποστέλλοντας τα μηνύματά τους.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας με το νέο όνομα του Κέντρου από τον κ. Κουρουμπλή, την Κα Φωτίου και την Κα Τσαβαλιά.

Η Διοίκηση του Κέντρου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και τίμησαν μαζί της τη μνήμη της Μπέττυς, σε μία συγκινητική, υπέροχη βραδιά.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ & ΑΜΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ & ΑΜΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Τιμήσαν το κοινωνικό & ανθρωπιστικό έργο της Μπέττυς Λεωτσάκου ΜΕ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ & ΑΜΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Τιμήσαν το κοινωνικό & ανθρωπιστικό έργο της Μπέττυς Λεωτσάκου ΜΕ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Rating: 0
scroll to top