Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Νοέμβριος 24, 2017 3:25 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον Υπουργό κ. Νίκο Παππά

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππά είχαν, προχθές Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, Εκπρόσωποι των Ενώσεων Περιφερειακού, Τοπικού και Περιοδικού Τύπου της χώρας, συζητώντας θέματα που απασχολούν τον κλάδο των εντύπων.
Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού,  παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ελευθερίου Κρέτσου, τέθηκαν πολλά και σημαντικά ζητήματα, καθώς και οι τεκμηριωμένες προτάσεις των Ενώσεων για τη βιωσιμότητα του Τύπου της περιφέρειας, αλλά και των περιοδικών – κλαδικών εκδόσεων, σε μια εποχή δύσκολη για τον έντυπο Τύπο της χώρας.
Το θέμα που κυριάρχησε ωστόσο ήταν η επιβολή του πρόσθετου φόρου του 2% επί του ετήσιου τζίρου των επιχειρήσεων υπέρ του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης και η εύρεση αντισταθμιστικών οφελών ως μέτρο εξορθολογισμού των βαρών.
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός κ. Παππάς κάλεσε τις Ενώσεις να καταθέσουν τις προτάσεις τους για αντισταθμιστικά οφέλη των εκδοτών, επί των οποίων θα εργαστούν οι δύο πλευρές μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2018, οπότε και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση με τον Υπουργό κ. Νίκο Παππά ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση με τον Υπουργό κ. Νίκο Παππά ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με Rating: 0
scroll to top