Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 20, 2017 3:38 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

“Το μεγάλο μας Τσίρκο”

ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με αρχικούς πρωταγωνιστές την Τζένη Καρέζη και Κώστα Καζάκο, “Το  μεγάλο μας τσίρκο” (1973), παρουσίασαν, με μεγάλη επιτυχία, χθες αργά το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Μοσχάτου.

Το Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας γέμισε από γονείς, συγγενείς, φίλους και Εκπαιδευτικούς των μικρών πρωταγωνιστών και πρωταγωνιστριών, τους οποίους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ε.Λ.Μ.Ε.) Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης και Μοσχάτου, κ. Μάκης Μαυρέλης.

Ακολούθως και για 1 ώρα και 1 τέταρτο, οι μαθητές και μαθήτριες, που συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση, απέδωσαν μοναδικά τους ρόλους τους και απόλυτα δίκαια, στο τέλος της παράστασης, εισέπραξαν το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων των παρισταμένων.

Να αναφέρουμε εδώ, ότι τη γενική επιμέλεια – σκηνοθεσία, είχε η Καθηγήτρια Μουσικής Κα Βαλσαμία Καρρά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της καταπληκτικής χθεσινοβραδινής θεατρικής παράστασης.

  

  

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ "Το μεγάλο μας Τσίρκο" ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με αρχικούς πρω ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ "Το μεγάλο μας Τσίρκο" ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με αρχικούς πρω Rating: 0
scroll to top