Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 4, 2017 7:57 μμ A+ / A-

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Πρόσκληση σε Διαβούλευση

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Διαβούλευση με θέμα: «Διερεύνηση καινοτόμων μεθόδων περιορισμού ενεργειακής κατανάλωσης και ρύπων από τις μετακινήσεις. Κοινωνική έρευνα σε συνεργασία ΕΜΠ και Δήμου Καλλιθέας για την καταγραφή όρων αποδοχής και συναίνεσης από την τοπική κοινωνία σε αναγκαίες δράσεις» και ακολούθως, σε συζήτηση και διατύπωση γνώμης επί του Προσχεδίου Προϋπολογισμού του Δήμου μας, οικονομικού έτους 2018, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης, κ. Μανώλης Κωστάκης.

Η σχετική Διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα προς τις διατάξεις του άρθρου 76 § 3 του Ν. 3852/2010, την προσεχή Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της πόλης μας (Μαντζαγριωτάκη 74-76), με ώρα έναρξης τις 18:00 και το πρόγραμμα, έχει ως ακολούθως:

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση σε Διαβούλευση ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Διαβούλευση με θέμα: «Διερεύνηση καινοτό ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πρόσκληση σε Διαβούλευση ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Διαβούλευση με θέμα: «Διερεύνηση καινοτό Rating: 0
scroll to top