Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 7, 2017 5:42 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νίκησε παντού!…

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΝΙΚΗΣΕ παντού, το περασμένο Σαββατοκύριακο 4 & 5 Νοεμβρίου 2017, ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας.

Και στους τρεις επίσημους αγώνες που έδωσαν τα τμήματα της «πράσινης» ομάδας της πόλης μας για τα Πρωταθλήματα της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών στα οποία μετέχουν, αναδείχθηκαν παντού νικητές.

Συγκριμένα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017, από το Παλαιό Φάληρο στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος».

Οι παίκτες του Κώστα Μπεκιάρη, σαφώς ανώτεροι των αντιπάλων τους, επικράτησαν με 3-1, με τέρματα που σημείωσαν ο Kuka (στο 10’ και στο 28’) και ο Μουτίδης (στο 38’).

Οι αρχικοί εννέα (9) που αγωνίστηκαν, ήταν οι Σαραντόπουλος, Βλαντής, Γκοτζιάς, QokajKuka, Κιττές, Μουτίδης και Βρεττός, ενώ αγωνίστηκαν και  οι Μιστρίδης, Τζώρτζης, Χατζηανδρέου και Κουτσοκολιάς.

Την επόμενη αγωνιστική (4η), οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν από τα Σούρμενα, στο γήπεδο Ελληνικού.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017, από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, στο γήπεδο Ηλιούπολης Β’.

Οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, επικράτησαν των αντιπάλων τους με 1-0, με τέρμα που σημείωσε ο Κωνσταντινόπουλος (στο 58’).

Οι αρχικοί έντεκα (11) που αγωνίστηκαν, ήταν οι Σάλιαρης, Τόλης, Κεφαλωνίτης, Παπαδούλης, Prieti, Κωνσταντινόπουλος, Πλοιαρχόπουλος, Αναστασόπουλος, Tarja, Βαμβούκος και Αργυρόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σκανδάλης, Μετήρτικας, Αργυρίδης, Κονδύλης και Strati.

Την επόμενη αγωνιστική (5η), οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Πανιώνιο Γ.Σ. Σμύρνης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2017, την Ελαφρά Ταξιαρχία (πρώην Αετός Καλλιθέας), στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Φοίνικα, έπειτα από ιδιαίτερα καλή εμφάνιση και παρότι βρέθηκαν πρώτοι πίσω στο σκορ, επικράτησαν των αντιπάλων τους με 3-1, με τέρματα που σημείωσαν ο Αντωνίου (στο 35’), ο Κοτίτσας (στο 38’) και ο Ιάκωβος (στο 65’).

Αγωνίστηκαν οι Μπίρης, Χαψής, Θεοδωρόπουλος (85’ Hoxhaj), Ερζουμπουλίδης, Μαξακούλης, Αντωνίου, Θωμαΐδης, Δημόπουλος, Λέκκας (55’ Παππάς), Κοτίτσας (89’ Μαστρογιαννόπουλος) και Ιάκωβος (67’ Τσαπανίδης), ενώ στον πάγκο έμειναν οι Παυλάτος,Zivkovic και ο προερχόμενος από τραυματισμό και ανέτοιμος ακόμη, Λουπίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (6η), οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν, νωρίς το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2017, από τον Διαγόρα Αιγάλεω, στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νίκησε παντού!... ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΗΣΕ παντού, το περασμένο Σαββατοκύριακο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Νίκησε παντού!... ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΗΣΕ παντού, το περασμένο Σαββατοκύριακο Rating: 0
scroll to top