Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 2, 2017 4:21 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ετοιμάζεται και το γυναικείο τμήμα του

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. Β. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙ «ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ»

ΗΤΑΝ 16 Ιουνίου 2017, όταν είχαμε τη χαρά και την τιμή να αναρτήσουμε το 2ο μέρος της συνέντευξης που είχε δεχτεί ευγενικά να μας παραχωρήσει ο καρδιακός μας φίλος και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος.

Τότε, του είχαμε θέσει το ερώτημα, εάν ήταν στις προθέσεις του να επανιδρύσει γυναικείο τμήμα, καθώς η πρώτη απόπειρα που είχε κάνει με τον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιακός Καλλιθέας (στον οποίο είναι επίσης Πρόεδρος), είχε, δυστυχώς και για διάφορους λόγους, αποτύχει.

Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Σαν σωματείο Ολυμπιακός Καλλιθέας, δεν νομίζω ότι είναι εφικτή η δημιουργία γυναικείας ομάδας. Με την ιδιότητά μου, όμως, σαν Πρόεδρος και του Φοίνικα Καλλιθέας, μπορώ να το μεθοδεύσω ούτως ώστε έχοντας ήδη έδρα στο κλασικό ποδόσφαιρο να συνεχίσω και με γυναικείο τμήμα. Είναι αλήθεια, ότι στις άμεσες προτεραιότητές μου, είναι να δημιουργηθεί, μέσω του Φοίνικα, γυναικεία ομάδα».

Σήμερα, 4 ½ και πλέον μήνες μετά, το όραμά του αυτό αρχίζει να παίρνει «σάρκα και οστά».

Με μεθοδικό και αθόρυβο τρόπο, ο ιδιαίτερα αεικίνητος Πρόεδρος κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, μαζί με τους καθόλα άξιους συνεργάτες του, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να θέτουν τα θεμέλια για την ίδρυση και γυναικείου τμήματος.

Δεκαεννέα ποδοσφαιρίστριες, έχουν ήδη στελεχώσει το γυναικείο τμήμα και συμμετέχουν σε προπονήσεις, ενώ πολύ περισσότερες ακόμη, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να έρθουν στη νέα υπό σύσταση ομάδα.

Παράλληλα, η Διοίκηση του αγαπημένου μας «πράσινου» συλλόγου, έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες συγκέντρωσης και διεκπεραίωσης των δικαιολογητικών εκείνων που απαιτούνται για την ίδρυση του τμήματος, ακολούθως την προσκόμισή τους στην Ε.Π.Σ. Αθηνών (και μέσω της Ένωσης στην Ε.Π.Ο.), έτσι ώστε από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2018  – 2019, το νεοσύστατο γυναικείο τμήμα να συμμετάσχει στα επίσημα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ήδη, χθες το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε μία πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου, της Υπεύθυνης Οργάνωσης & Επικοινωνίας Κας Κέλλυς Σπηλιώτη αντιπροσωπείας νεαρών ποδοσφαιριστριών, αλλά και τους προπονητή τους κ. Ευθύμη Κοτίτσα, εκεί όπου συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι στόχοι, αλλά και οι προϋποθέσεις που απαιτούνται έτσι ώστε, πολύ σύντομα, ο παλαιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιρικός σύλλογος της πόλης μας να διαθέτει και γυναικείο τμήμα.

Αμέσως μετά, ακολούθησε προπόνηση, εκεί όπου παραβρέθηκε και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κα Μαίρη Μαυρίδου (κόρη του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή των Φοίνικα και Πανιωνίου, Στάθη Μαυρίδη), η οποία ευχήθηκε σε όλους, Καλή Αρχή.

Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, στη μεν Διοίκηση, πλήρη ευόδωση των στόχων της, στις δε ταλαντούχες – όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε -ποδοσφαιρίστριες, πρωτίστως υγεία και ακολούθως, πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας.

  

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ετοιμάζεται και το γυναικείο τμήμα του ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. Β. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙ «ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» ΗΤΑΝ 16 Ιουνίου 20 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ετοιμάζεται και το γυναικείο τμήμα του ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. Β. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙ «ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ» ΗΤΑΝ 16 Ιουνίου 20 Rating: 0
scroll to top