Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 28, 2017 6:49 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μία νίκη, μία ήττα!…

ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΜΙΑ νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός  για τον Αθλητικό Όμιλο Φοίνιξ Καλλιθέας, στους δύο επίσημους αγώνες που έδωσαν τμήματά του, για τα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο 25 & 26 Νοεμβρίου 2017.

Συγκριμένα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, φιλοξενήθηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου  2017, από τον Μικρασιατικό Καισαριανής στο βοηθητικό γήπεδο Καισαριανής, του οποίου επικράτησαν με το ευρύ 4-1.

Τα τέρματα των μικρών “πράσινων” της πόλης μας, σημείωσαν οι Πλοιαρχόπουλος (2 τέρματα), Παπαδούλης και Κωνσταντινόπουλος.

Αγωνίστηκαν οι Σάλιαρης, Μετήρτικας, Σκανδάλης, Παπαδούλης, Κεφαλωνίτης, Prieti, Θ. Αργυρόπουλος (52′ Τόλης), Αναστασόπουλος, Πλοιαρχόπουλος (56′ Γ. Αργυρόπουλος), Tarja (24′ Αργυρίδης) και Κωνσταντινόπουλος (56′ Κονδύλης).

Την επόμενη αγωνιστική (), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενήσουν τον Α.Σ. Παπάγος, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2017.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών,  οι “πράσινοι” της πόλης μας φιλοξενήθηκαν, νωρίς το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου 2017 από τον Α.Σ. Ιπποκράτης Περιστερίου, στο γήπεδο Ηφαίστου, από τον οποίο γνώρισαν άδικη ήττα με  1-0, καθώς παρ’ ότι είχαν πολλές ευκαιρίες, δέχθηκαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στην τελευταία κυριολεκτικά φάση των καθυστερήσεων, με… δράστη τον Γ. Μίχο, των γηπεδούχων.

Αγωνίστηκαν οι Μπίρης, Χαψής, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Τσαπανίδης, Αντωνίου, Θωμαΐδης, Δημόπουλος, Γραμματικόπουλος, Παππάς και Hoxhaj (75′ Μαστρογιαννόπουλος), ενώ στον πάγκο έμειναν οι Zivkovic, Παυλάτος και Λουπίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (9η), οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενήσουν, το μεσημέρι του προσεχούς Σαββάτου  2 Δεκεμβρίου 2017, τον Απόλλωνα Περιστείου στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών.

Οι φωτογραφίες έχουν παραχωρηθεί σε εμάς, από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης του αγαπημένου μας “πράσινου” σωματείου.

  

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη, μία ήττα!… ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη, μία ήττα!… ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογ Rating: 0
scroll to top