Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 13, 2017 10:26 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ηττήθηκε και στους 2 επίσημους αγώνες του

ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11 & 12/11/2017

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, την ήττα γνώρισαν και στους δύο επίσημους αγώνες που έδωσαν, το περασμένο Σαββατοκύριακο 11 & 12 Νοεμβρίου 2017, τα τμήματα του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας που μετέχουν στα επίσημα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Συγκεκριμένα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2017, στο γήπεδο Δ.Α.Κ. Αιγάλεω, από τον τοπικό  Διαγόρα, από τον οποίο ηττήθηκαν με 3-1.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Φοίνικα, παρ’ ότι είχαν την ατυχία να αποχωρήσει τραυματισμένος ο Ευθύμης Κοτίτσας μόλις στο 12ο λεπτό της συνάντησης, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με παλικαρίσιο τέρμα που σημείωσε στο 51’, ο Νίκος Θωμαΐδης.

Δυστυχώς όμως, έφυγαν με σκυμμένα τα κεφάλια από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς είδαν, στο 66ο λεπτό να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται ο φυσικός ηγέτης τους Vladan Zivkovic, στο 76ο λεπτό να ισοφαρίζονται με αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γεράσιμος Σγάντσος, στο 77ο λεπτό να βρίσκονται πίσω στο σκορ με αυτογκόλ που σημείωσε, ακούσια, ο φιλότιμος Στέλιος Ερζουμπουλίδης και στο 88ο λεπτό να δέχονται την… «χαριστική βολή», από τον Βασίλη Μπίρη.

Αγωνίστηκαν οι Μπίρης, Χαψής, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Ιάκωβος, Αντωνίου, Θωμαΐδης, Δημόπουλος, ΤσαπανίδηςΚοτίτσας (12’ Παππάς) και Zivkovic, ενώ στον πάγκο έμειναν οι Hoxhaj, Μαστρογιαννόπουλος, Τσόμπος, Τσιφρήκας και ο ανέτοιμος ακόμη, Λουπίδης.

Την επόμενη αγωνιστική (7η), οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν, νωρίς το απόγευμα (15:00) του προσεχούς Σαββάτου 18 Νοεμβρίου 2017, τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2017, τον Γ.Σ. Πανιώνιο Σμύρνης, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, από τον οποίο ηττήθηκαν με 2-1.

Το μοναδικό τέρμα για τους παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, σημείωσε στο 30ό λεπτό της συνάντησης Παπαδούλης.

Οι αρχικοί έντεκα (11) που παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν οι Σάλιαρης, Κεφαλωνίτης, ΠαπαδούληςPrieti, Κωνσταντινόπουλος,  Αναστασόπουλος, Tarja, Θ. Αργυρόπουλος, Σκανδάλης, Αργυρίδης και Πλοιαρχόπουλος,  ενώ αγωνίστηκαν και οι Γ. Αργυρόπουλος, Μετήρτικας, Βαμβούκος, Τόλης, Κονδύλης και Strati.

Την επόμενη αγωνιστική (6η), οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών και νωρίς το πρωί του προσεχούς Σαββάτου 18 Νοεμβρίου 2017, τον Αθηναϊκό.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκε και στους 2 επίσημους αγώνες του ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11 & 12/11/2017 ΔΥΣΤΥΧΩΣ, την ήττα γνώρισαν και στους δύο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ηττήθηκε και στους 2 επίσημους αγώνες του ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11 & 12/11/2017 ΔΥΣΤΥΧΩΣ, την ήττα γνώρισαν και στους δύο Rating: 0
scroll to top