Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Νοέμβριος 17, 2017 2:43 μμ A+ / A-

ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΠΑΥΛΙΝΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Ημερίδα Ενημέρωσης για το Διαδίκτυο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΗ κ. ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΡΙΒΑ

ΕΙΔΙΚΗ Ημερίδα Ενημέρωσης των Εμπόρων και Επαγ­γελ­ματιών του Δήμου Ζωγράφου, έλαβε χώρα προχθές την εσπέρα της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου 2017, στη Βίλα Παυλίνα  του Ζωγρά­φου.

Συντονιστής της Ημερίδας ήταν ο Δημοσιογράφος  του Ρ/Σ Αθήνα 9.84 και τακτικό μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Η.Ε.Α., κ. Κώστας Καρέλης, ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Νικόλαος Μπαλατσούκας,  Πρόεδρος της Ελληνικής ΄Ενωσης για την Αξιο­ποίηση των Τεχνολογιών του Διαδικτύου.

Ομιλητές στην πρωτότυπη και άκρως ενδιαφέρουσα ενημέρωση, ήσαν ακόμη:

Ο Συνεργαζόμενος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς (e-learning) κ. Αθανάσιος Δαβαλάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιών Ζω­γρα­φιωτών, κ. Δημήτριος Μπίτσικας, ο Ελεύθερος Επαγγελματίας στο Δήμο Ζωγράφου, κ. Ευάγγελος Τζανής, ο Δημοσιογράφος και πρ. Δη­μοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ζωγράφου, κ. Γεράσιμος Παπαδάτος και ο εξειδικευμένος στην Πληροφορική και επιτυχημένος επιχει­ρηματίας, κ. Οδυσσέας Γρίβας, ο οποίος, κατά γενική ομολογία, αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη της όλης εκδήλωσης και καταχειροκροτήθηκε ενθουσιωδώς για την άκρως κατανοητή, περιγραφική και επεξηγηματική  ομιλία του.

Ο κ. Οδυσσέας Γρίβας.

Μεταξύ των παρόντων προσωπικοτήτων διακρίναμε: τον πρ. Δήμαρχο Ζωγράφου κ. Κώστα Καλλίρη,  τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά» και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Ζωγράφου, κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αγαπώ Ζωγράφου», κ. Κώστα Παπαναστασόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ζωγράφου, κ. ΄Αγη Παπα­κων­σταντίνου, τον Πρόεδρο του Σωματείου «Ιλισός», κ. Βασίλη Παπαϊωάννου, καθώς και τον πασίγνωστο και αξιαγάπητο επιχειρηματία και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Παρόν και Μέλλον της Καλλιθέας», κ. Κωνσταντίνο Γρίβα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, παρατέθηκε μικρή δεξίωση.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Reviewed by on . ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΠΑΥΛΙΝΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ημερίδα Ενημέρωσης για το Διαδίκτυο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΗ κ. ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΡΙΒΑ ΕΙΔΙΚΗ Ημερίδα Ενημέρωσης των Εμπόρω ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΠΑΥΛΙΝΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ημερίδα Ενημέρωσης για το Διαδίκτυο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΗ κ. ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΡΙΒΑ ΕΙΔΙΚΗ Ημερίδα Ενημέρωσης των Εμπόρω Rating: 0
scroll to top