Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 27, 2017 1:29 μμ A+ / A-

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Λαμπρός εορτασμός της Εθνικής μας Εορτής

ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ

ΜΕ ΜΙΑ αξιέπαινη πραγματικά εκδήλωση, εορτάσθηκε, σήμερα το πρωί της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου 2017, στο 14ο Γυμνάσιο της πόλης μας, η 77η επέτειος από την 28η Οκτωβρίου 1940.

Με πρωτοβουλία μαθητών και μαθητριών της Γ’ τάξης του Σχολείου και με βάση το βιβλίο της Ιστορίας, ετοιμάστηκε μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή για τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τη συμμετοχή της Ελλάδας σ’ αυτόν, καθώς και για την περίοδο της Κατοχής.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και μαθητές του 14ου Γυμνασίου Καλλιθέας, καλωσόρισε ο Διευθυντής κ. Αλέξανδρος Θαλασσινός, ενώ αμέσως μετά, έγινε η παράδοση της Σημαίας σε αριστεύσασα μαθήτρια, καθώς και η απονομή βραβείων και αριστείων, σε αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες.

Στο 2ο σκέλος της εορταστικής εκδήλωσης, τα μέλη της Χορωδίας του Σχολείου, υπό την καθοδήγηση της Εκπαιδευτικού Κας Ρούλας Βανδώρου, ερμήνευσαν τα άσματα «Η Σημαία», «Παιδιά της Ελλάδος», Bella Ciao και «Ειρήνη».

Στο 3ο και τελευταίο σκέλος, μαθητές και μαθήτριες από την Γ’ τάξη του Γυμνασίου, παρουσίασαν την ιστορική αναδρομή, που ήταν διανθισμένη με πληθώρα φωτογραφιών της εποχής, οι οποίες προβάλλονταν ταυτόχρονα.

Η λαμπρή αυτή εκδήλωση «έκλεισε» με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Παραβρέθηκαν, το σύνολο σχεδόν των εκπαιδευτικών, μαθητών και μαθητριών του Σχολείου, πάμπολλοι γονείς και κηδεμόνες, που με κάμερες, κινητά και φωτογραφικές μηχανές ανά χείρας κατέγραφαν μοναδικές στιγμές για τα παιδιά τους, εκπρόσωποι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, όπως επίσης και η πάντα παρούσα στις εκδηλώσεις εκπρόσωπος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αντωνίου & Ιωάννη Αγγελικούση (Ίδρυμα το οποίο βοηθά έμπρακτα το Σχολείο), Κα Ιωάννα Γιαννοπούλου.

Συγχαρητήρια προς όλους τους συντελεστές της εορταστικής αυτής εκδήλωσης.

Και του χρόνου.

  

  

  

  

  

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Λαμπρός εορτασμός της Εθνικής μας Εορτής ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ αξιέπαινη πραγματικά εκδήλωση, εορτ 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Λαμπρός εορτασμός της Εθνικής μας Εορτής ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ αξιέπαινη πραγματικά εκδήλωση, εορτ Rating: 0
scroll to top