Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Οκτώβριος 15, 2017 5:11 μμ A+ / A-

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Με την ενεργό συμμετοχή εκατοντάδων συνδημοτών μας

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ, ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΜΕ την ενεργό συμμετοχή εκατοντάδων συνδημοτών μας καθ΄όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Ημέρα Ποδηλάτου.

Από το πρωί, εκατοντάδες ήταν οι συνδημότες μας – και όχι μόνο – που επισκέπτονταν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο οικόπεδο του πρώην Ι.Κ.Α., στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων, πίσω από την πλατεία Δαβάκη, για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες, αλλά, κυρίως, για να δηλώσουν συμμετοχή στη ποδηλατοβόλτα των 10 χιλιομέτρων, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.

Στην ποδηλατοβόλτα, όπου επικεφαλής της ήταν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, οι εκατοντάδες ποδηλάτες κάθε ηλικίας και φύλου, μεταξύ των οποίων διακρίναμε και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου, κρατώντας πολύχρωμα μπαλόνια, διέσχισαν, συνοδεία αστυνομικών και ασθενοφόρου, όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας, πέρασαν από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και επέστρεψαν στον χώρο εκκίνησης, ο οποίος ήταν και χώρος τερματισμού.

Την όλη εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ κληρώθηκαν πολλά δώρα και προσφορές, από τους χορηγούς της χθεσινής Ημέρας Ποδηλάτου.

Και του χρόνου.

  

  

  

ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Reviewed by on . ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Με την ενεργό συμμετοχή εκατοντάδων συνδημοτών μας ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ, ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΕ την ενεργό συμμετοχή εκατο ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Με την ενεργό συμμετοχή εκατοντάδων συνδημοτών μας ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ, ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΕ την ενεργό συμμετοχή εκατο Rating: 0
scroll to top