Τετάρτη , 24 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017

Οκτώβριος 31, 2017 5:55 μμ A+ / A-

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017

Πέφτει αύριο η Αυλαία, με Συναυλία

ΜΕ  ΤΙΣ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ & ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του φτάνει αύριο Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2017, το Μεσογειακό Φεστιβάλ Καλλιθέας 2017. Ένα Φεστιβάλ, το οποίο φέτος ήταν αφιερωμένο στην  γείτονα Ιταλία.

Από τις 27 Σεπτεμβρίου 2017, που ξεκίνησε με την μουσικοχορευτική παράσταση των ENCARDIA έως και έως σήμερα, πραγματοποιήθηκαν πάμπολλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που περιελάμβαναν Θέατρο, Μουσική, Όπερα, Διαλέξεις, Χορό, Παρελάσεις, αλλά και πλούσια γευσιγνωσία, όπως συνέβη και σήμερα το πρωί στην πόλη μας.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα και γύρω στις 11 το πρωί, οι Sbandieratori di Ferrara, οι διάσημοι Σημαιοφόροι από τη Φερράρα της Ιταλίας δηλαδή, πραγματοποίησαν μία ακόμη – έκτακτη αυτή τη φορά – εμφάνιση στην πόλη μας, καθώς αφού πρώτα και υπό το  ρυθμό τυμπάνων και με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου μας κ. Μανώλη Κωστάκη, παρέλασαν στους δρόμους της, στη συνέχεια, κατέληξαν μπροστά από την είσοδό του Δημαρχείου, εκεί όπου στον πεζόδρομο της οδού Ματζαγριωτάκη, έδωσαν μία ακόμη καταπληκτική παράσταση για όσους τυχερούς παραβρέθηκαν ή διαμένουν στην περιοχή.

Η αυλαία του  Μεσογειακού Φεστιβάλ Καλλιθέας 2017, όπως προαναφέραμε, πέφτει αύριο Τρίτη στις 20:00 και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η Συναυλία “Viva Il Barocco, με τις Μαρίτα Παπαρίζου (mezzosoprano) και Μαρία Μητσοπούλου (soprano), ενώ τη  μουσική διεύθυνση της αυριανής Συναυλίας, θα έχει ο Αρχιμουσικός της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, Ελευθέριος Καλκάνης.

  

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017 Reviewed by on . ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017 Πέφτει αύριο η Αυλαία, με Συναυλία ΜΕ  ΤΙΣ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ & ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του φτάνει αύριο Τρίτη ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2017 Πέφτει αύριο η Αυλαία, με Συναυλία ΜΕ  ΤΙΣ ΣΟΠΡΑΝΟ ΜΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ & ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ του φτάνει αύριο Τρίτη Rating: 0
scroll to top