Τρίτη , 23 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 19, 2017 7:25 μμ A+ / A-

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη & την Κολπική Μαρμαρυγή

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ Β’ Κ.Α.Π.Η. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/10/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ εκδήλωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2, καθώς και για την Κολπική Μαρμαρυγή, θα πραγματοποιηθεί το πρωί (10:00) της προσεχούς Δευτέρας 23 Οκτωβρίου 2017, στο Β’ Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) Καλλιθέας (Κέκροπος 37).

Ομιλητές για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 θα είναι η Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθύντρια Διεύθυνσης Κοινωνικής Αντίληψης Δήμου Αλίμου, Κα Ουρανία Ζαχαροπούλου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.), Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική και Ειδική Νοσολογία & Διαβητολογικό Κέντρο, Γ.Ν.Α. Λαϊκό, κ. Νικόλαος Τεντολούρης και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.), Κα Μαρία Τριανταφύλλου.

Για την Κολπική Μαρμαρυγή, ομιλητής θα είναι Καρδιολόγος, τ. Research Fellow Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Μάαστριχτ Ολλανδίας, κ. Σταύρος Λυρόπουλος.

Συντονίστρια της όλης εκδήλωσης, θα είναι η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας, Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση, ενώ αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εξέταση για Σακχαρώδη Διαβήτη (μέτρηση Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης).

Διοργανωτές της άκρως ενδιαφέρουσας αυτής ενημερωτικής εκδήλωσης, είναι το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και ο Δήμος Καλλιθέας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη & την Κολπική Μαρμαρυγή ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ Β’ Κ.Α.Π.Η. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη & την Κολπική Μαρμαρυγή ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ Β’ Κ.Α.Π.Η. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Rating: 0
scroll to top