Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 11, 2017 11:26 πμ A+ / A-

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Feelings’ Stories

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ παράσταση Feelings Stories, από την ομάδα +Αίσθημα, σε σκηνοθεσία – διασκευή Στέλιου Καλαθά, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατρόφιλοι της πόλης μας και όχι μόνο, το προσεχές Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20:00.

Η παράσταση με διοργανωτή το Δήμο Καλλιθέας, εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων του Μεσογειακού Φεστιβάλ Καλλιθέας 2017 και θα δοθεί στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλάρετου).

Για τα σκηνικά υπεύθυνος είναι ο Μιχάλης Σδούγκος, για τα κοστούμια η Αθηνά Ματίς, για τον φωτισμό η εταιρεία Camera in Action, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Βασίλης Τριανταφύλλου.

Την επιμέλεια κίνησης έχει η Ναλίνη Μαρία Σπαθάκη και την οργάνωση παραγωγής η Σοφία Ρίζου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Feelings’ Stories ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ παράσταση “Feelings Stories”, από την ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Feelings’ Stories ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ παράσταση “Feelings Stories”, από την Rating: 0
scroll to top