Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Οκτώβριος 20, 2017 12:41 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

«Παράδειγμα προς μίμηση οι κάτοικοι των Τζιτζιφιών»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ

ΤΗΝ αμέριστη συμπαράσταση, τόσο της Παράταξής του, όσο και του ιδίου προσωπικά, στον αγώνα της Επιτροπής Κατοίκων Τζιτζιφιών, μετέφερε ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, χαιρετίζοντας την ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

Όπως υπογράμμισε, «οι κάτοικοι των Τζιτζιφιών δίνουν τον αγώνα τους ενάντια στο σχέδιο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όχι από ταπεινά κίνητρα, αλλά για να μπορούν ν’ αναπνεύσουν στη γειτονιά τους».

«Μακριά από αυτή τη λογική, η διοίκηση του Δήμου», συνέχισε, «επιδίδει σε κάθε ευκαιρία τα διαπιστευτήριά της στο Ίδρυμα, αδιαφορώντας για τις κοπές δέντρων, τη νέα ρύπανση και την ελαχιστοποίηση των θέσεων parking που προκρίνει η πολύκροτη μελέτη».

«Δεν θα περάσει η μελέτη», τόνισε κατηγορηματικά και συνεχάρη τους κατοίκους της περιοχής για την πρωτοβουλία τους, η οποία, όπως είπε, «αποτελεί ανάσα ζωής για την Καλλιθέα, αφού οι κάτοικοι παίρνουν στα χέρια τους την υπόθεση κι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για τις άλλες γειτονιές της πόλης».

Η χθεσινή παρέμβαση του κ. Λάζαρου Λασκαρίδη, έρχεται σε συνέχεια της τοποθέτησής του, για το ίδιο θέμα, κατά την τελευταία  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης 17 Οκτωβρίου 2017, όπου επεσήμανε ότι «με ευθύνη της σημερινής, αλλά και της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου, οι Τζιτζιφιές αποτελούν το Κωσταλέξι της Καλλιθέας» και στηλίτευσε τη στάση άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης που «δεν στηρίζουν τον αγώνα των κατοίκων, για να μη χαλάσουν τις προνομιακές συνομιλίες τους με το Ίδρυμα».

Αντίστοιχη ήταν κι η παρέμβαση που είχε κάνει κατά τη δημόσια διαβούλευση επί της μελέτης, στις 4 Οκτωβρίου 2017.

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» «Παράδειγμα προς μίμηση οι κάτοικοι των Τζιτζιφιών» ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΤΗΝ αμέριστη συμπ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» «Παράδειγμα προς μίμηση οι κάτοικοι των Τζιτζιφιών» ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ ΤΗΝ αμέριστη συμπ Rating: 0
scroll to top