Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 17, 2017 1:07 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

2Χ2 στις νίκες

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ τις νίκες του το τμήμα Παμπαίδων του Φοίνικα Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα φιλοξενήθηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2017, από τη 2η ομάδα των  Σουρμένων στο γήπεδο Ελληνικού, των οποίων επιβλήθηκαν με 2-0.

Τα τέρματα των «πρασίνων» της πόλης μας σημείωσαν ο Τόλης στο 19ο λεπτό της συνάντησης και ο Πλοιαρχόπουλος στο 21ο λεπτό.

Η αρχική ενδεκάδα του Φοίνικα ήταν, Σαλιάρης, Τόλης, Βαμβούκος, Κεφαλωνίτης, Παπαδούλης, Prieti, Θ. Αργυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Tarja, Πλοιαρχόπουλος και Αργυρίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Σκανδάλης, Γ. Αργυρόπουλος, Κονδύλης, Μετήρτικας, Αναστασόπουλος και Strati.

Την επόμενη αγωνιστική (3η), οι παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, θα φιλοξενήσουν, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Πανιώνιο Καισαριανής.

Παρακάτω, παρατίθενται, σε πινακάκι, τα αποτελέσματα και των άλλων τμημάτων του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας.

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2Χ2 στις νίκες ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ τις νίκες του το τμήμα Παμπαίδων του Φοίνικα Καλλιθέας. Στο πλαίσιο τ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2Χ2 στις νίκες ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ τις νίκες του το τμήμα Παμπαίδων του Φοίνικα Καλλιθέας. Στο πλαίσιο τ Rating: 0
scroll to top