Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ: 1-2

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ: 1-2

Οκτώβριος 15, 2017 4:10 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ: 1-2

Όλα κρίθηκαν στο 23’!…

ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΥΠΕΡ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες το απόγευμα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2017, ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας υποδέχθηκαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Αθλητικό Όμιλο Ταταύλα, από τον οποίο ηττήθηκαν με 2-1.

 Το ξεκίνημα για τους Καλλιθεάτες, ήταν ιδανικό. Παρά την απουσία του ηγέτη της ομάδας Vladan Zivkovic, ο οποίος ναι μεν ήταν πάγκο της ομάδας του, αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε καθόλου, στο 12ο λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Ευθύμης Κοτίτσας, ο οποίος, δυστυχώς, 8 λεπτά αργότερα αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στο αριστερό του πόδι και  παραχώρησε τη θέση του στον Δημόπουλο.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 23ο λεπτό της συνάντησης, οι «πράσινοι» της πόλης μας έχασαν μοναδική ευκαιρία να «καθαρίσουν» τον αγώνα. Έπειτα από επέλαση και έξοχη μεταβίβαση από τα δεξιά, του διακριθέντα Θωμαΐδη, ο Σταμάτης Παππάς βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή των αντιπάλων του και απέναντι στον τερματοφύλακα Κονιδάρη, αλλά, με το πλασέ που επιχείρησε, κατάφερε… να στείλει την μπάλα πάνω στον αντίπαλό του και να χάσει την σπουδαία αυτή ευκαιρία.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, το σκηνικό του αγώνα άλλαξε άρδην. Οι γηπεδούχοι έχασαν τον έλεγχο του κέντρου και οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να έχουν περισσότερο την κατοχή της μπάλας.

Στο 36ο λεπτό της συνάντησης, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα. Σε φάουλ που παραχωρήθηκε λίγο πίσω από τη σέντρα και προς τη μεριά των φιλοξενουμένων, ο Λουμίδης εκτέλεσε το φάουλ με φορά προς την εστία των γηπεδούχων και ευτύχησε να δει τον μεν τερματοφύλακα Τσόμπο να αιφνιδιάζεται,  την δε μπάλα, να καταλήγει στο βάθος της εστίας των Καλλιθεατών.

Ο αναπάντεχος τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοφάριση, έδωσε ώθηση στους παίκτες του Ιωάννη Λουμίδη, οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή στο σκορ, στο 42ο λεπτό της συνάντησης, με τον Τριγωνάκη, ο οποίος ανάμεσα σε τρεις Καλλιθεάτες αμυντικούς, με ανάποδο ψαλίδι, πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα, με τον γκολκίπερ Τσόμπο να μένει «στήλη άλατος».

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την είσοδο του Χάψη στη θέση του νεαρού Τσιφρήκα, ο οποίος επίσης αντιμετώπισε μυικό τραυματισμό, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε. Οι Καλλιθεάτες είχαν μεν ανούσια υπεροχή, οι φιλοξενούμενοι όμως, ήταν περισσότερο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός, ότι όσες φορές οι παίκτες του αγαπημένου μας Φοίνικα Καλλιθέας κέρδισαν φάουλ ή κόρνερ, με εξαίρεση μία φορά, όπου σε εκτέλεση απευθείας φάουλ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Κονιδάρης, με εντυπωσιακή προσπάθεια, αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του, τις υπόλοιπες, οι Καλλιθεάτες τις σπατάλησαν είτε με… «κομπίνες» που ούτε οι ίδιοι τις κατάλαβαν, είτε με εκτελέσεις, που κατέληγαν ή απελπιστικά άουτ ή σε αντιπάλους…

Το τελικό σκορ 2-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ο. Ταταύλα, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Από την αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα, προσπάθησε περισσότερο ο νεαρός Θωμαΐδης.

Με μικρολάθη, στον πειθαρχικό τομέα, το διαιτητικό τρίο των Δαρσακλή, Καραγιώργου και Βλατάκη.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσόμπος, Μαξακούλης, Θεοδωρόπουλος, Ιάκωβος, Ερζουμπουλίδης, Τσιφρήκας (46’ Χάψης),  Μπακάλης, Αντωνίου, Παππάς, Κοτίτσας (20’ Δημόπουλος), Θωμαΐδης.

Στον πάγκο: Zivkovic, Τσαπανίδης, Χαϊνης, Hoxhaj.

Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ (Ιωάννης Λουμίδης): Κονιδάρης, Λουμίδης, Καραμπέκος, Πλιάτσικας, Γαβριελάτος, Λώλος, Δόσης (46’ Νίνε), Κατηρτσίδης, Τριγωνάκης, Καλογερόπουλος (61’ Νουλάς), Γκότσης (46’ Σφενδύλης).

Στον πάγκο: Κάραμαν – Λόζος, Καλαμπούκας, Χατζόγλου.

Την επόμενη αγωνιστική (4η), ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας, θα φιλοξενηθεί από την Ένωση Βοτανικού στο γήπεδο Ρουφ.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ: 1-2 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ: 1-2 Όλα κρίθηκαν στο 23’!... ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΥΠΕΡ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ: 1-2 Όλα κρίθηκαν στο 23’!... ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΥΠΕΡ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΤΗΝ ήττα γνώρισε, χθες Rating: 0
scroll to top