Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 23, 2017 9:44 μμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μία νίκη, μία ισοπαλία & μία ήττα!…

ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΜΙΑ νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, ήταν τα αποτελέσματα των τμημάτων του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, που μετείχαν, προχθές Σάββατο 21 και χθες Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, στα Πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών κατά την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, το πρωί (09:00) του Σαββάτου, η ομάδα Παμπαίδων του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού συλλόγου της πόλης μας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του αντίστοιχου Πρωταθλήματος Παμπαίδων της Ε.Π.Σ. Αθηνών, υποδέχθηκε, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Πανιώνιο Καισαριανής, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Για τους παίκτες του Βασίλη Μανιφάβα, σκόρερ χρίστηκαν ο Κωνσταντινόπουλος (στο 28ο λεπτό) και ο Μετήρτικας στο 35ο λεπτό.

Με τους «πράσινους» της πόλης μας, αγωνίστηκαν οι Σαλιάρης, Τόλης, Κεφαλωνίτης, Παπαδούλης, Prieti, Αργυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Πλοιαρχόπουλος, Σκανδάλης, Μετήρτικας και Αναστασόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Tarja, Αργυρίδης, Αργυρόπουλος και Ταυσάνογλου.

Την επόμενη αγωνιστική (4η), η «πράσινη» ομάδα θα φιλοξενηθεί από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης.

Στον δεύτερο χρονικά αγώνα, χθες το πρωί (09:00) της Κυριακής, η ομάδα Ακαδημιών του Φοίνικα Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του αντίστοιχου Πρωταθλήματος Ακαδημιών της Ε.Π.Σ. Αθηνών, φιλοξένησε, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών τον Φωστήρα Ηλιόπουλης, του οποίου επικράτησε με το επιβλητικό 8-0.

Τα τέρματα για τους παίκτες του Κώστα Μπεκιάρη πέτυχαν ο Kuka (2 τέρματα), Μουτίδης (2 τέρματα), Μιστρίδης, Duka, Κιττές και Βρεττός.

Την επόμενη αγωνιστική (3η), η ομάδα θα φιλοξενηθεί από το Παλαιό Φάληρο.

Στον τρίτο χρονικά αγώνα, αυτόν της Ανδρικής ομάδας του αγαπημένου μας Φοίνικα Καλλιθέας, οι «πράσινοι» της πόλης μας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής Ένωσης της χώρας, φιλοξενήθηκαν, χθες το πρωί (11:00), από την Ένωση Βοτανικού, στο γήπεδο Ρουφ, από την οποία ηττήθηκαν με 3-2.

Τα «πράσινα» τέρματα σημείωσαν ο Ευθύμης Κοτίτσας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53ο λεπτό της συνάντησης, και ο Νίκος Θωμαΐδης, με δυνατό σουτ, στο 85ο λεπτό.

Οι αρχικοί έντεκα (11), ήταν οι Τσόμπος, Τσαπανίδης, Θεοδωρόπουλος, Ερζουμπουλίδης, Αντωνίου, Τσιφρήκας, Θωμαΐδης, Δημόπουλος, Παππάς, Μπακάλης και Zivkovic, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κοτίτσας (στη θέση του Τσιφρήκα στο 46’) και Παυλάτος (στη θέση του Παππά στο 85’).

Στον πάγκο έμειναν οι Hoxhaj και Μπίρης.

Την επόμενη αγωνιστική (5η), ο αγαπημένος μας Φοίνικας, θα φιλοξενήσει, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, την Ελαφρά Ταξιαρχία (πρώην Αετό Καλλιθέας).

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη, μία ισοπαλία & μία ήττα!... ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη, μία ισοπαλία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη, μία ισοπαλία & μία ήττα!... ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη, μία ισοπαλία Rating: 0
scroll to top