Τρίτη , 16 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 1, 2017 1:55 πμ A+ / A-

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Άνετη νίκη με τριάρα!…

ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΙΑΝΤΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΕ ΑΝΕΤΗ νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του κατά την αγωνιστική και στον 1ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών,  ο Αθλητικός Όμιλος Φοίνιξ Καλλιθέας.

Οι «ερυθρόλευκοι», για την περίσταση, με ηγέτη τον νεαποκτηθέντα Vladan Zivkovic, υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Αίαντα Αθηνών, τον οποίο νίκησαν με 3-1.

Οι Καλλιθεάτες, από το πρώτο λεπτό του αγώνα κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου και έχοντας  την κατοχή της μπάλας, αλλά και πολύ καλή ανάπτυξη, κατάφεραν στο 15ο λεπτό της συνάντησης, να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε με πλασέ ο Δημόπουλος, ο οποίος εκμεταλεύθηκε ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα Καβουριάδη σε σουτ του Παππά.

Έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά στο 31ο λεπτό της συνάντησης, με τον επιθετικό Σταμάτη Παππά και να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το 2-0 υπέρ τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρ’ ότι ο πολύπειρος μέσος Vladan Zivkovic (ο οποίος υπέστη ένα μικρό τράβηγμα στο αριστερό του πόδι), έδωσε τη θέση του στον Αντωνίου, οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στο 65ο λεπτό και σε μία ανύποπτη φάση, ο Guri των φιλοξενουμένων, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Τσόμπο και με δυνατό σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καλλιθεάτη τερματοφύλακα. Η μείωση του σκορ σε 2-1, ήταν γεγονός.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» ουσιαστικά τον αγώνα, με τέρμα που σημείωσε ο έξοχος Σταμάτης Παππάς.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και αν οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο προσεκτικοί στις φάσεις που δημιούργησαν έως το τέλος του αγώνα, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα πολύ ευρύτερο σκορ.

Από την αγαπημένη μας «πράσινη» ομάδα (παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με ερυθρόλευκες εμφανίσεις…), δεν υπήρξε κανένας που να υστέρησε. Όλοι προσέφεραν τα μέγιστα, ενώ αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι επέστρεψε στην δράση, αγωνιζόμενος για 35 περίπου λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) και ο Γιάννης Τσαπανίδης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας κατά την περσινή περίοδο.

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι στην κερκίδα του γηπέδου της παραλίας των Τζιτζιφιών, παραβρέθηκε και ο νέος χορηγός της ομάδας κ. Σταύρος Κατσικογιάννης, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Ανδρέας Τσιφρήκας): Τσόμπος, Μαξακούλης, Θεοδωρόπουλος, Ιάκωβος, Ερζουμπουλίδης, Τσιφρήκας (58’ Τσαπανίδης), Θωμαϊδης, Δημόπουλος, Παππάς (85’ Hoxhaj), Μπακάλης (89’ Παυλάτος), Zivkovic (46’ Αντωνίου).

Στον πάγκο: Μπίρης.

Α.Π.Ο.Π. ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Π. Καβουριάδης, Παπαδήμας, Ι. Τριανταφυλλόπουλος (62’ Καλομοίρης), Φραγκούλης, Χαντζιάρας, Ζώτος, Δροσόπουλος (52’ Ι. Καβουριάδης), Γ. Τριανταφυλλόπουλος (82’ Λυμπερόπουλος), Guri, Καλογεράκης, Αγγελής (36’ Σταθόπουλος).

Στον πάγκο: Αλιμπέρτης, Κούσιαρης, Φιλιππαίος.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Μπλίκα, Θεοδωρίδη και Τσάφου.

Την επόμενη αγωνιστική (2η), η αγαπημένη μας ομάδα, θα φιλοξενηθεί από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άνετη νίκη με τριάρα!... ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΙΑΝΤΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΝΕΤΗ νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις το ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άνετη νίκη με τριάρα!... ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΙΑΝΤΑ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΝΕΤΗ νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις το Rating: 0
scroll to top