Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 11, 2017 3:13 μμ A+ / A-

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αγιασμός, με εμπνευσμένη ομιλία

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΑΥΤΗ τη φορά, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, σήμερα το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου (ο οποίος είχε παραστεί κατά τις δύο τελευταίες εναρκτήριες περιόδους).

Παρά την υπερβολική υγρασία που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της τέλεσης του Αγιασμού, τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου, αλλά και τους γονείς και κηδεμόνες τους, υποδέχθηκε εγκάρδια ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ιωάννης Κουφόπουλος, ενώ αμέσως μετά και για μία ακόμη εναρκτήρια σχολική χρονιά, ο Πατέρας Βασίλειος Χριστοδούλου από τον όμορο Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, τέλεσε τον πατροπαράδοτο Αγιασμό, ευλογώντας όλους τους παριστάμενους.

Ως είθισται, αμέσως μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Πατέρας Βασίλειος, πήρε τον λόγο και μετά το τέλος της εμπνευσμένης ομιλίας  του, ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά. Ολόκληρη την ομιλία του Πατέρα Βασιλείου, μπορεί να δει κάθε ενδιαφερόμενος αναγνώστης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουμε (Αναστάσιος Ράντος & ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας).

Ακολούθως, τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Ιωάννης Κουφόπουλος,  ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν τόσο ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Καθημερινότητας, κ. Τζώρτζης Δελατόλας, όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αρχηγοί των Δημοτικών Παρατάξεων «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας» και «Τώρα Καλλιθέα», κ.κ. Ευάγγελος Παπαδάκης και Λάζαρος Λασκαρίδης, αντίστοιχα.

Ευχόμαστε και εμείς, ολόψυχα καλή Σχολική Χρονιά σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς τους.

 

  

 

  

  

  

  

 

 

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός, με εμπνευσμένη ομιλία ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΥΤΗ τη φορά, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολε 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός, με εμπνευσμένη ομιλία ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΥΤΗ τη φορά, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολε Rating: 0
scroll to top