Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 11, 2017 1:02 μμ A+ / A-

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τελέστηκε, με απόλυτη τάξη, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ τάξη, αλλά και ευλάβεια, τελέστηκε στο 14ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, σήμερα το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου 2017 – 2018.

Όλοι, εκπαιδευτικοί, μαθήτριες και μαθητές, αλλά και πολλοί γονείς κυρίως των παιδιών της 1ης Γυμνασίου, είχαν λάβει από νωρίς τις θέσεις τους, οι παλαιότεροι μαθητές και μαθήτριες αντάλλασσαν απόψεις και εμπειρίες από τις διακοπές του καλοκαιριού, ενώ οι αντίστοιχοι της 1ης Γυμνασίου, συνομιλούσαν με  παλαιούς συμμαθητές και συμμαθήτριες από τα όμορα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας από τα οποία προήλθαν.

Ακριβώς στις 9 το πρωί, όμως, όπως προέβλεπε και το σχετικό πρόγραμμα, επικράτησε απόλυτη σιγή και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ευμένιος, από τον Ιερό Ναό Παντανάσσης και Προφήτου Ηλία Καλλιθέας, τέλεσε τον πατροπαράδοτο Αγιασμό, ευλόγησε τόσο τον Διευθυντή και  τους Εκπαιδευτικούς, όσο και τις μαθήτριες και τους μαθητές, ενώ, τέλος, προέτρεψε τη μαθητιώσα νεολαία του Σχολείου, να παρίσταται στις Εκκλησίες και να μετάσχει στις Θείες Λειτουργίες.

Ακολούθως, ο νέος Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Αλέξανδρος Θαλασσινός, καλωσόρισε στην οικογένεια του Σχολείου τις μαθήτριες και τους μαθητές της 1ης Γυμνασίου και ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Κα Λίλα Σιμιτζή.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, όλοι, μαθήτριες και μαθητές, συνοδεία των Εκπαιδευτικών τους, πήγαν, για λίγη ώρα, στις νέες τάξεις τους και ακολούθως, παρέλαβαν τα βιβλία για το νέο διδακτικό έτος.

Ευχόμαστε και εμείς ολόψυχα, προς όλους, Καλή Σχολική Χρονιά!!!

  

 

 

 

14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τελέστηκε, με απόλυτη τάξη, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ τάξη, αλλά και ευλάβεια, 14ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τελέστηκε, με απόλυτη τάξη, ο πατροπαράδοτος Αγιασμός ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ τάξη, αλλά και ευλάβεια, Rating: 0
scroll to top