Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Σεπτέμβριος 28, 2017 3:03 μμ A+ / A-

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Έκθεση “He(art) touch” του Teodosio Sectio Aurea

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ και μηχανικές καρδιές – γλυπτά και έργα μεικτής τεχνικής του Teodosio Sectio Aurea, θα φιλοξενηθούν στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (Λεωφόρος Συγγρού 356, Καλλιθέα), με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται  την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και από ώρα 20:00 έως 22:00.

Η έκθεση με τίτλο “He[art] touch”, που θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017, διοργανώνεται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του κορυφαίου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου των Βαλκανίων (αν όχι της Ευρώπης), για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς.

Με επίκεντρο την ανθρώπινη καρδιά, ο Teodosio μας μεταφέρει στο δικό του σύμπαν, όπου δίνει νέα ζωή και βοηθά να χτυπήσει ξανά η «καρδιά» άχρηστων αντικειμένων, όπως παλιά ηλεκτρόδια, ελάσματα, λαμαρίνες, μπίλιες από ρουλεμάν, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Χρησιμοποιεί κυρίως το μέταλλο γιατί το βρίσκει άφθαρτο.

Μέσα από τις 24 δημιουργίες του, όσοι τυχεροί επισκεφθούν την έκθεσή του, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον ιδιαίτερο και ξεχωριστό μαγικό κόσμο του καλλιτέχνη, εκεί όπου η φαντασία αναμειγνύεται με την πραγματικότητα, συνθέτοντας το ξεχωριστό αρμονικό αποτέλεσμα του Teodosio.

Πρόκειται για την τρίτη ατομική έκθεση του ανατρεπτικού καλλιτέχνη, που δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

  

Δύο από τα καταπληκτικά έργα του Teodosio.

ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Reviewed by on . ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Έκθεση “He(art) touch” του Teodosio Sectio Aurea ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ και μηχ ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Έκθεση “He(art) touch” του Teodosio Sectio Aurea ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ και μηχ Rating: 0
scroll to top