Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Σεπτέμβριος 4, 2017 12:54 μμ A+ / A-

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

«Οι Δρόμοι της Τέχνης στην Ελλάδα»

ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΤΟΠΟΔΗ

ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ πρόγραμμα, απόλαυσαν οι τυχεροί συμπολίτες μας, που έσπευσαν στην παραλία των Τζιτζιφιών Καλλιθέας, χθες την εσπέρα της Κυριακής 3ης Σεπτεμβρίου 2017, για απολαύσουν το ειδικό αφιέρωμα, που διοργάνωσε ο Δήμος Καλλιθέας, με τραγούδια και μουσική των μεγάλων Ελλήνων  δημιουργών Θεοδωράκη, Χα­τζη­δάκι, Ξαρχάκου, Λοΐζου και Κουγιουμτζή.

Έτσι, με τους ήχους του υπέροχου μουσικού συγκροτήματος του κοσμαγάπητου Τάσου Κατοπόδη και με τις υπέροχες και χα­ρισματικές φωνές  του ιδίου, της Ειρήνης Ζώης και του εκπλη­κτικού Λεωνίδα Μύαρη, συντελέστηκε μια συγκλονιστική μουσική μυσταγωγία, όπου οι φιλόμουσοι συμπολίτες μας, σιγοτραγου­δούσαν, μαζί με τους επί σκηνής καλλιτέχνες, τις ανεπανάληπτες συνθέσεις των μεγάλων δημιουργών του Ελληνικού τραγου­διού.

Ήταν, λοιπόν, μια υπέροχη βραδιά, με καλόκαρδους και χαμογελαστούς συμπολίτες, που συνδέονταν μεταξύ τους, με την κοινή αγάπη για το Ελληνικό τραγούδι και τους γνωστούς, ανά τον κόσμο ολόκληρο, δημιουργούς του.

Στη Συναυλία παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος με τη σύζυγό του Έλσα, η Επικεφαλής της μείζο­νος Αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλιθέας και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Κα Άννα Γιαννακού – Πά­σχου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανά­πτυξης κ. Μανώλης Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παι­δικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας Κα Κορίνα Δαμουλιάνου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Κουτσογιάννης, ο πρ. Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κα Χαρίκλεια Ρόκα, καθώς και  πολλοί συμπολίτες μας.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

  

  

  

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Reviewed by on . ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ «Οι Δρόμοι της Τέχνης στην Ελλάδα» ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΤΟΠΟΔΗ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ πρόγραμμα, απόλαυσαν οι τυχεροί συμπολίτε ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ «Οι Δρόμοι της Τέχνης στην Ελλάδα» ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΤΟΠΟΔΗ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ πρόγραμμα, απόλαυσαν οι τυχεροί συμπολίτε Rating: 0
scroll to top