Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ & ΑΛΙΜΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ & ΑΛΙΜΟΥ

Σεπτέμβριος 2, 2017 1:42 πμ A+ / A-

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ & ΑΛΙΜΟΥ

Για το θέμα υλοποίησης του προγράμματος

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, χθες Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δημαρχείο της πόλης μας, συνάντηση των Δημάρχων Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου και Καλλιθέας, κ.κ. Διονύση Χατζηδάκη, Ανδρέα Κονδύλη και Δημήτρη Κάρναβου αντίστοιχα, με θέμα την υλοποίηση του προγράμματος «Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις   Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης», ύψους 35.240.000 ευρώ, που εγκρίθηκε πριν από μερικές μέρες από την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.).

Σχετικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρουκ. Διονύσης Χατζηδάκης, δήλωσε τα εξής: «Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για τους τρεις Δήμους των Νοτίων Προαστίων, Καλλιθέας, Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου. Η επιτυχία ότι εντάχθηκαν οι Δήμοι στο Ε.Σ.Π.Α. με το ποσό των 35.240.000,00 ευρώ, οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημητρίου Κάρναβου, στις νομικές υποδείξεις του Δημάρχου Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη και στη συλλογική προσπάθεια των στελεχών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για την ολοκλήρωση του φακέλου που αξιολογήθηκε θετικά με υψηλή βαθμολογία από την Περιφέρεια Αττικής. Αυτό που έκαναν οι τρεις Δήμοι, εάν γίνει και σε πολιτικά επίπεδα, η χώρα μπορεί να απογειωθεί. Θέλω να ευχαριστήσω και την Περιφερειάρχη Κα Ρένα Δούρου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, αλλά ιδιαιτέρως, στην εκτίμηση της ότι είμαστε ικανοί να αξιοποιήσουμε χρήματα του Ε.Σ.Π.Α. για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στους Δήμους μας».

Ο Δήμαρχος Αλίμουκ. Ανδρέας Κονδύλης, με τη σειρά του, δήλωσε: «Έγινε ένα σπουδαίο βήμα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πόλεων μας.

Έχουμε μπροστά μας πολλή και σκληρή δουλειά για να υλοποιήσουμε όλο το σχεδιασμό που εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και το Ε.Σ.Π.Α..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και την συμπόρευση στους εξαιρετικούς και επιτυχημένους Δημάρχους Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο, που είχε και την αρχική πρωτοβουλία για τη σύμπραξη των Δήμων και την υποβολή της πρότασης και Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη.

Ευχαριστώ, επίσης, την Περιφερειάρχη Αττικής Κα Ρένα Δούρου, για την ουσιαστική στήριξή της στις προσπάθειές μας».

Τέλος, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος ανέφερε: «Πρέπει να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την υψηλού επιπέδου συνεργασία που είχαμε στην κατάρτιση του προγράμματος και στην επιτυχία της έγκρισης. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, δείχνοντας ότι το μέλλον της Αυτοδιοίκησης περνάει μέσα από ανάλογες συνεργασίες».

Οι Δήμαρχοι κ.κ. Διονύσης Χατζηδάκης, Δημήτρης Κάρναβος και Ανδρέας Κονδύλης.

 

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ & ΑΛΙΜΟΥ Reviewed by on . ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ & ΑΛΙΜΟΥ Για το θέμα υλοποίησης του προγράμματος «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ & ΑΛΙΜΟΥ Για το θέμα υλοποίησης του προγράμματος «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» Rating: 0
scroll to top