Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 13, 2017 12:51 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

«Στην υγειά μας Ρουμελιώτες»

5ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΜΕ βασικό σύνθημα «Στην υγειά μας Ρουμελιώτες», ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Καλλιθέας «Αθανάσιος Διάκος», σε συνεργασία με το Δήμο Καλλιθέας, αλλά και με άλλους αδελφούς Ρουμελιώτικους Συλλόγους της χώρας, θα πραγματοποιήσουν, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, το 5ο Ρουμελιώτικο Αντάμωμα.

Η όλη εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί στη Ναυταθλητική Μαρίνα της πόλης, με ώρα έναρξης τις 20:30.

Εξήντα (60) χορευτικοί σύλλογοι και χίλιοι (1.000) περίπου χορευτές, μαζί με τους, Παναγιώτη Λάλεζα και Ανδριάνα Μόκα στο τραγούδι, τους Θοδωρή Τασούλα και Τιμολέοντα Ντέμο στο κλαρίνο, τον Μανώλη Κόττορο στο βιολί, τον Κώστα Μήτσιο στο λάουτο και τον Ανδρέα Παππά στα κρουστά, θα φροντίσουν έτσι όσοι συνδημότες μας – και όχι μόνο – παραβρεθούν το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου στη Ναυταθλητική Μαρίνα, να περάσουν δύο και πλέον ώρες, γεμάτες ρουμελιώτικα παραδοσιακά τραγούδια και χορούς.

Μοναδικό αντίτιμο για την παρουσία των ενδιαφερομένων; Προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μακρακώμης Φθιώτιδας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Στην υγειά μας Ρουμελιώτες» 5ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕ βασικό σύνθημα «Στην υ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ «Στην υγειά μας Ρουμελιώτες» 5ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΜΕ βασικό σύνθημα «Στην υ Rating: 0
scroll to top