Παρασκευή , 26 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

Σεπτέμβριος 12, 2017 10:06 πμ A+ / A-

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

 Ο Επίσημος Αγιασμός!

ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΧΘΕΣ Δευτέρα 11  Σεπτεμβρίου 2017, τελέστηκε, στο μεγάλο προαύλιο της Σιβιτα­νιδείου  Δημόσιας Σχολής  Τεχνών και Επαγγελμάτων, ο καθιερωμένος Επίσημος Αγιασμός, για την έναρξη του Νέου Σχολικού Έτους 2017-2018.

Παρόντες στην  σεπτή  και άκρως συγκινητική τελετή, που τελέστηκε α­πό τον  Αιδεσιμολογιώτατο  Πατέρα Ανάργυρο, εφημέριο του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων Καλλιθέας, ήσαν: ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Γεώργιος Κοτονιάς, η Γενική Διευθύντρια Κα Ουρανία Καλαντζή, η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Κα Γεωργία Δημοπούλου, ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ κ. Χρήστος Κουτουλιάκος, ο Διευθυντής του 3ου ΕΠΑΛ κ. Γιάννης  Μπαφούνης,  ο Διευθυντής του 4ου ΕΠΑΛ κ. Γιάννης Βλάνδος,  ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου κ. Ιωάννης Λεούσης, η Διευθύντρια του Ι.Ε.Κ. Σιβιτανιδείου Κα Βάσω Ζαφείρη, η Διευθύντρια του Πειραματικού Ι.Ε.Κ. Κα Παναγιώτα Βασιλείου, οι Υποδιευθύντριες και Υποδιευ­θυντές, οι Καθηγήτριες και Καθηγητές της Σχολής, γονείς  και κηδεμόνες και όλες οι μαθήτριες και όλοι οι μαθητές της Σχολής.

Χαρές, λοιπόν, και φωνές, αγκαλιάσματα και φιλιά, σημάδεψαν  την πρώτη ημέρα προσέλευσης των μαθητριών και των μαθητών της Σι­βιτα­νιδείου  Σχολής, που σύντομα συνειδητοποιούσαν ότι οι διακοπές τέ­λειω­σαν και τώρα αρχίζει ο δύσκολος  αγώνας της δημιουργίας, η συντονισμένη προσπάθεια των Διευθυντών, των Καθηγητών και των Καθηγητριών, των μαθητριών και των μαθητών της Σχολής  για την επίτευξη του κοινού στόχου, που δεν είναι άλλος παρά  η μετάδοση και η απόκτηση της γνώσης, αυτής που οδηγεί στην επαγγελματική αποκατάσταση, μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας, που βασίζεται στον ανθρωπισμό, στην αναγνώριση και στην καταξίωση του ατόμου.

Έτσι, με τις ευχές όλων για μια εποικοδομητική χρονιά, ξεκίνησε το νέο σχολικό  έτος, που αναμένεται να είναι ενδιαφέρον και  δημι­ουρ­γικό και για τη Διοίκηση της Σχολής και για τις Διευθύνσεις των Σχο­λικών Μονάδων και για τους Καθηγητές και τις Καθηγήτριες, αλλά, περισσότερο  απ’ όλα, για τους μαθητές και τις μαθή­τριες.

Καλή Χρονιά στη Δημόσια Σχολή της καρδιάς μας!

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

  

  

  

  

  

  

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Reviewed by on . ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  Ο Επίσημος Αγιασμός! ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΧΘΕΣ Δευτέρα 11  Σεπτεμβρίου 2017, τε ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ  Ο Επίσημος Αγιασμός! ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΧΘΕΣ Δευτέρα 11  Σεπτεμβρίου 2017, τε Rating: 0
scroll to top