Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Σεπτέμβριος 7, 2017 1:58 μμ A+ / A-

ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Τα Νομοτέλια έβαλαν σε τάξη  το ρεμπέτικο

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ

ΤΑ ΝΟΜΟΤΕΛΙΑ τελικά, η μεγάλη παρέα των Δικηγόρων δηλαδή, το είπαν και το έκαναν πράξη.

Μέσω της σχετικής αφίσας που είχε τυπωθεί για ενημέρωση των συνδημοτών μας για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, είχαν υποσχεθεί ότι θα έβαζαν σε τάξη το ρεμπέτικο τραγούδι και πραγματικά, το έβαλαν!…

Με τις καταπληκτικές, μοναδικές θα λέγαμε, ερμηνείες τους, οι τραγουδιστές Χρύσα Λουρίκα, Λευκή Χατζηδάκη, Αλέξης Σεραφείμ, Δημήτρης Μπιλής (και κιθάρα), Ανδρέας Αντωνέλης (και μπουζούκι) και Βαγγέλης Χαλής (και μπουζούκι), σε συνεργασία με τον Νίκο Ντεκούλη στο πιάνο, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και για δύο και πλέον ώρες, διασκέδασαν το πολυπληθές Καλλιθεάτικο κοινό τους, το οποίο συμμετείχε ενεργά, σιγοτραγουδώντας τα τραγούδια.

Ανάμεσά στο πολυπληθές Καλλιθεάτικο κοινό, διακρίναμε ακόμη, την Επικεφαλής της μείζο­νος Αντιπολίτευσης του Δήμου  μας και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», κ. Θοδωρή Ψαλιδόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Τοπικής Ανά­πτυξης κ. Μανώλη Κωστάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Κυριακόπουλο, καθώς και την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Κα Χαρίκλεια Ρόκα.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας (Αναστάσιος Ράντος, ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας & Constantin Randos), μπορείτε να δείτε και σχετικά αναρτημένα βιντεάκια από την χθεσινή ρεμπέτικη βραδιά.

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Reviewed by on . ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τα Νομοτέλια έβαλαν σε τάξη  το ρεμπέτικο ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΝΟΜΟΤΕΛΙΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τα Νομοτέλια έβαλαν σε τάξη  το ρεμπέτικο ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΝΟΜΟΤΕΛΙΑ Rating: 0
scroll to top