Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Σεπτέμβριος 28, 2017 2:29 μμ A+ / A-

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η «νεολαία» της Τρίτης Ηλικίας, γιορτάζει

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 17:30, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΜΕ την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει Ημερίδα για την 3η ηλικία.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:30, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου 123 & Φιλαρέτου), με κεντρικούς ομιλητές, τον Χειρούργο Μαιευτήρα – Γυναικολόγο κ. Βασίλειο Καραβίτη, την Ψυχολόγο Κα Αγάπη Αμπραμίδη, τον Ψυχολόγο κ. Βασίλειο Καραβασίλη, την Ψυχολόγο Κα Ιωάννα Ντερτίμα, καθώς και την Ψυχολόγο Κα Ελένη Πετρουλάκη, όλοι τους επιστήμονες στο Δημοτικό Κέντρο Υγείας του Δήμου μας.

Αμέσως μετά το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αφιερωμένο στις Κυρίες του Ελληνικού Τραγουδιού.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Reviewed by on . ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Η «νεολαία» της Τρίτης Ηλικίας, γιορτάζει ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 17:30, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ την ευκαι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Η «νεολαία» της Τρίτης Ηλικίας, γιορτάζει ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 17:30, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ την ευκαι Rating: 0
scroll to top