Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Home » Γενικό » ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Σεπτέμβριος 28, 2017 3:53 μμ A+ / A-

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

 «Όχι άλλο αίμα αθώων στην άσφαλτο»

 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ Λ. ΘΗΣΕΩΣ

ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ άμεσα μέριμνα, με πρωτοβουλία του Δήμου, ώστε να μη θυσιαστούν άλλοι συμπολίτες μας στο βωμό του Μολώχ της Ασφάλτου, ζήτησε – κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την περασμένη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 – ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα θανατηφόρα τροχαία που σημειώθηκαν πριν και μετά την εορτή της Αγίας Ελεούσας στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) κι όπως υπογράμμισε, «δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε με σταυρωμένα τα χέρια τον θάνατο. Είναι άμεση ανάγκη, ανάγκη ζωής να τοποθετηθούν ενεργοί (κι όχι με το πορτοκαλί χρώμα που αναβοσβήνει) φωτεινοί σηματοδότες για τη διάβαση πεζών».

«Οι ανθρώπινες ζωές δεν είναι δυνατόν να μπαίνουν καθημερινά σε κίνδυνο. Η λύση θα έπρεπε να δοθεί… χθες και να είναι δραστική και αποτελεσματική», κατέληξε ο κ. Λασκαρίδης.

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ  «Όχι άλλο αίμα αθώων στην άσφαλτο»  ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ Λ. ΘΗΣΕΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ άμεσα μέριμνα, με πρωτοβουλ ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ  «Όχι άλλο αίμα αθώων στην άσφαλτο»  ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ Λ. ΘΗΣΕΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ άμεσα μέριμνα, με πρωτοβουλ Rating: 0
scroll to top