Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Σεπτέμβριος 6, 2017 3:52 μμ A+ / A-

ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

«Πώς να μιλήσετε σε ένα παιδί για…»

ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΞΗΝΤΑΡΑ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης  «Επαφή», καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, στο νέο Κύκλο Βιωματικών Σεμιναρίων, με επιστημονικό υπεύθυνο και εισηγητή, τον αρθογράφο στην εφημερίδα μας και Ψυχολόγο – Οικογενειακό σύμβουλο κ. Ιωάννη Ξηντάρα

Ο κύκλος σεμιναρίων «Πώς να μιλήσετε σε ένα παιδί για…», αποτελεί μια σειρά αυτοτελών βιωματικών εργαστηρίων, που έχουν σαν στόχο την καλύτερη δυνατή προσέγγιση βασικών ερωτημάτων / προβληματισμών που απασχολούν κάθε γονιό.

Τα θέματα θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν με σύντομες και περιεκτικές εισηγήσεις και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες, προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα ερωτήματά τους.

Απευθύνεται  τόσο σε γονείς (μαμάδες και μπαμπάδες), όσο και σε  εκπαιδευτικούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, καθώς και φοιτητές παιδαγωγικών σχολών.

Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τον κύκλο βιωματικών σεμιναρίων, καλό θα ήταν να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επισκεφθείτε το site :  http://xidaras.gr/seminario/

Έναρξη, 6 Οκτωβρίου  2017 (και για πέντε Παρασκευές έως 10 Νοεμβρίου 2017).

Διεύθυνση, Λεωφόρος Μαραθώνος 79, Σταυρός Αγίας Παρασκευής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας, 2106619177.

Ο Ψυχολόγος – Οικογενειακός Σύμβουλος, κ. Ιωάννης Ξηντάρας.

ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Reviewed by on . ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ «Πώς να μιλήσετε σε ένα παιδί για…» ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΞΗΝΤΑΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Συμβουλευτικής και Ψυχολογ ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ «Πώς να μιλήσετε σε ένα παιδί για…» ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΞΗΝΤΑΡΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Συμβουλευτικής και Ψυχολογ Rating: 0
scroll to top